GOLFCLUB GOIRLE

verrast Sportgroep Gehandicapten Goirle met een onvergetelijke dag

Het was een schitterend gebaar van bestuur en leden van de Golfclub Goirle om tijdens de opheffingsvergadering van de Golfclub Goirle het besluit te nemen om de Sportgroep Gehandicapten Goirle te verrassen met een geweldige donatie.
Hierdoor werd het mogelijk om voor de gehandicapte sporters het uitstapje 2008 te realiseren.
De keuze om naar Den Haag/Scheveningen te gaan om  MADURODAM en DE PIER
te bezoeken  bleek een schot in de roos.
Op 28 juni zetten de speciaal op rolstoel aangepaste bussen van de stichting ROLERISUIT koers naar MADURODAM. Dat men daar op onze komst gerekend had bleek uit de tekst op de infozuil : “ Madurodam heet de Sportgroep Gehandicapten Goirle  welkom “.
Een prima onthaal met koffie en gebak volgde. Toen was het tijd om het park in te gaan.
Het was jammer, dat het was gaan regenen, maar dat kon de pret niet drukken.
Men genoot met volle teugen van Nederland in het klein en de pret werd nog groter toen na een tijdje de zon zich uitbundig liet zien.
Na circa twee uur werd de tocht voortgezet naar de PIER. Onder de stralende zon was het genieten op de Boulevard. Als klap op de vuurpijl werd de dag afgesloten in het restaurant op het einde van DE PIER.  De pannenkoeken of poffertjes gingen er in als zoete koek; het was er  supergezellig en heel lekker.
Vervolgens werd de thuisreis aanvaard en konden sporters en begeleiders , vermoeid maar zeer voldaan, op een fantastische dag terugkijken.
Dank aan de werkgroep “uitstapje MADURODAM/ DE PIER “ onder leiding van Jan Geeraats, aan de begeleiders, maar zeker ook aan de Golfclub Goirle,
die deze onvergetelijke dag mogelijk maakte.