Win een Meet & Friet

tijdens het Muzenconcert op woensdag 20 augustus

TILBURG – UITpunt Tilburg en UitinBrabant.nl organiseren in samenwerking met Zomerfestival Vlaanderen een zomeractie bij de Muzenconcerten: een Meet & Friet met Buscemi feat. Squadra Bossa.

Meet & Friet
Woensdag 20 augustus kunnen liefhebbers van de muzenconcerten om 20.30 uur naar de campus van de UvT komen. Optredende artiesten deze avond zijn Buscemi feat. Squadra Bossa die staan voor warme, hitsige klanken met Braziliaanse beats, sfeervolle house en afroritmes. Concertgangers kunnen een Meet & Friet winnen. Met andere woorden: vanuit een eersterangs VIP plaats genieten van het concert met een buil Vlaamse frieten op schoot en na afloop van het concert backstage de sterren ontmoeten. Om in aanmerking te komen voor een Meet & Friet hoeft men slechts op de actiepagina van www.uitpunttilburg.nl een goede reden om te winnen in te vullen.

Buscemi feat. Squadra Bossa
Dirk Swartenbroeckx uit het Limburgse Lommel. Nee, dat klinkt niet echt rock’n roll. Logisch dat deze Vlaamse latino de naam van zijn favoriete acteur uitkoos om muzikaal furore te maken. Met succes, absoluut! Sinds 1996 verblijdt Buscemi als deejay of met zijn liveband de wijde wereld met warme, hitsige klanken waarin je Braziliaanse beats, sfeervolle house of afroritmes herkent. Of het feestje nu in Canada of Zuid-Afrika niet op gang wil komen. Geen probleem, zet Buscemi op een podium en de dansvloer is meteen gevuld. Daarom zo graag gezien van het Montreux Jazz Festival tot Pukkelpop. Alsof Zomerfestival Vlaanderen kon achterblijven.