Officiële presentatie oranje snack 2008

ingevoerd op 17-5-2008

Zaterdag 17 mei maakt de enige echte Cora van Mora haar opwachting in de Irenestraat in Goirle (NB). Om 13.30 uur presenteert zij in de eerste oranje straat van Nederland de Aufwiederschnitzel. Mora, officieel sponsor van de thuisblijvers, pakt deze middag lekker uit. Niet alleen kunnen alle straatbewoners zich tegoed doen aan de mini-schnitzels die Cora hen op een presenteerblaadje komt brengen. De Mora ster, gehuld in passende outfit, reikt hen deze middag ook een aantal cadeaus uit.
De Irenestraat in Goirle was er vroeg bij dit jaar. Waar andere straten langzaamaan oranje kleuren, hebben deze straatgenoten al een paar weken geleden de handen ineengeslagen om hun straat om te toveren in een waar Oranjefestijn. Volgens Mora hebben zij voor hun steun aan oranje een cadeau verdiend.
Het oer-Hollandse merk Mora is dit EK de sponsor van de thuisblijvers. Het bewijs ligt inmiddels in de vriezers van bijna alle grote supermarkten: De Mora Aufwiederschnitzel, speciaal ontwikkeld voor het EK. Dat speelt zich immers af in oostenrijk en Zwitserland, de schnitzellanden bij uitstek. Wat Mora met de snack wil zeggen ligt natuurlijk voor de hand; uitschakelen die tegenstanders en dan… Aufwiederschnitzel!
Omdat het snackmerk de thuisblijvers graag iets in handen geeft om Oranje aan te moedigen, zitten er bovendien gratis oranje (opblaasbare) klapsticks meeverpakt in iedere verpakking.