JVW 2009: een crimineel goede week!

ingevoerd op 19-6-2009

750 inschrijvingen Jeugdvakantiewerk Goirle en Riel 2009

De inschrijving voor het Jeugdvakantiewerk in Goirle is  gesloten. Bijna 750 kinderen doen dit jaar mee. De organisatie is er trots op dat ook dit jaar zoveel kinderen zich hebben ingeschreven!

Het Jeugdvakantie wordt dit jaar voor de 29ste keer georganiseerd en is een week vol activiteiten voor alle kinderen die op de basisschool zitten en in Goirle en Riel wonen. Dit jaar is het Jeugdvakantiewerk in de één na laatste week van de schoolvakantie, van 24 tot en met 29 augustus.

Sjeeskranten op school uitgedeeld

Zo … na even puzzelen zijn alle kinderen in groepen ingedeeld. 53 groepen maar liefst. Deze week (vanaf 22 juni) wordt de Sjeeskrant in de klas uitgedeeld. In de Sjeeskrant staan tips & trucs voor een crimineel goed weekje Jeugdvakantiewerk. Maar nog belangrijker: op de adressticker staat in welke groep een kind is ingedeeld.
Groepsindeling op internet

Op www.jvwgoirle.nl kan ook op naam gezocht worden in welke groep een deelnemer zit. En je kunt zoeken wie er nog meer in een groep zit. Als er goede redenen zijn waarom een kind in  een andere groep ingedeeld moet worden dan kan er een mailtje gestuurd worden naar kinderen@jvwgoirle.nl.

Help … leiding gezocht!

Zoveel inschrijvingen is natuurlijk een compliment. Maar het betekent ook dat we héél véél vrijwilligers als leiding nodig hebben. Dus heb je zin in de crimineel leuke week die JVW heet geef je dan op als vrijwilliger op onze site www.jvwgoirle.nl. Een week JVW is een week vol lol met je eigen groep en met de rest van de leiding.

… en veel andere vrijwilligers gezocht!

Naast veel extra leiding zijn we ook hard op zoek naar mensen die de organisatie van het JVW willen ondersteunen. Vele handen maken licht werk. We zoeken mensen om mee te helpen als spelpost, als vervoersploeg, als ranjaploeg, als opruimers, als manusjes-van-alles, noem ’t maar op. Heb je zin om mee te helpen, neem dan contact op via www.jvwgoirle.nl. Er is altijd iets voor je te doen! Ook als je maar een paar dag(delen) kunt is je hulp van harte welkom. Help ons om er dit jaar weer een schitterend JVW van te maken.

Speciaal programma voor het hulpcomité

Ben je tussen 12 en 14 jaar? Ook dit jaar hoopt het Jeugdvakantiewerk op jullie te kunnen rekenen!

Het JVW heeft elke dag ongeveer 25 hulpcomité leden nodig die meehelpen. Dat kan zijn als post bij een spel maar een aantal HC´s kunnen ook leiding worden bij de Kleuterbouw. Voor de rest van het HC er in nauwe samenwerking met Jeugd- en Jongerencentrum Mainframe een programma gedraaid. Pieter, Kim, Teun en Tom hebben oa. een dagje zwemmen en een spannende overnachting in de planning. De locaties zijn De Haspel in Goirle en het Jeugd- en jongerencentrum Mainframe.

Je kunt je opgeven als je tussen de 12 en 14 jaar oud bent én op de middelbare school zit. Wij vragen een bijdrage voor de hele week van 10 euro, zodat wij jullie een leuk programma kunnen bieden. Betalen doe je aan het begin van het JVW. Opgeven kan op www.jvwgoirle.nl door het formulier voor vrijwilligers in te vullen. Op de site heeft het HC een eigen gastenboek om elkaar vast lekker te maken met het komende JVW.