VOAB 2 klopt koploper Best Vooruit 2 in eigen huis

Afgelopen zondag, 18 februari, stond de uitwedstrijd voor VOAB 2 tegen Best Vooruit 2 op het programma. Een pittige uitdaging want Best Vooruit 2 is de koploper in de Reserve Hoofdklasse.
De wedstrijd werd gekenmerkt door overwegend zeer goed veldspel van VOAB. Na een fantastische aanval, opgebouwd door de as van het veld, opende Jaap Brands de score: 0 – 1.

Vanaf dat moment controleerde VOAB de wedstrijd en kon voor constante druk op het doel van de tegenstander zorgen en daardoor diverse kansen creëren. Een tweede treffer kon niet uitblijven. En daar zorgde Joris Arens (zie foto) dan ook voor.
Zijn treffer, de mooiste uit zijn loopbaan tot nu toe, was het hoogtepunt van de wedstrijd. Met een stand van 0 - 2 ging VOAB comfortabel de rust in. Ook na de rust was het spelbeeld hetzelfde. VOAB voetbalde verzorgd en zocht de ruimtes. Maar ondanks het sterke veldspel werd de score helaas niet uitgebreid. Twee minuten voor het eindsignaal viel plots de aansluitingstreffer van Best Vooruit en was het toch nog even billenknijpen.

Gelukkig hield VOAB stand en werd de eindstand van 1 – 2 vei-