Ivo van Moergestel stopt als trainer van VOAB

Ivo van Moergestel heeft besloten om te stoppen als trainer van VOAB. Een opeenstapeling van heftige privégebeurtenissen heeft ertoe geleid dat Ivo zijn functie neer moet leggen. Ivo was sinds afgelopen zomer trainer van VOAB.

Ivo van Moergestel:
“Als voetbaltrainer wil ik mezelf voor 100% kunnen inzetten voor de spelers en de club. In de huidige omstandigheden is dat voor mij onmogelijk. Ik heb dan ook na overleg met mijn familie besloten om te stoppen bij VOAB. Dat doet pijn, omdat ik echt een voetbaldier ben en zal blijven. Nu vragen andere zaken voorrang.”

VOAB-voorzitter Arnoud Strijbis:
“Wij vinden het buitengewoon triest voor Ivo dat hij door persoonlijke omstandigheden genoodzaakt is zijn trainersfunctie bij VOAB neer te leggen. Vanzelfsprekend verdient zijn privésituatie alle prioriteit. Daarom respecteren wij Ivo’s besluit volledig en wensen wij hem en zijn familie heel veel sterkte. Als club bieden we Ivo ook alle steun aan die hij nodig heeft in deze voor hem zeer moeilijke tijden.”

Interim-hoofdtrainer
Ivo’s taken als hoofdtrainer zullen in eerste instantie worden waargenomen door zijn assistent Tim Bouterse, die als interim-hoofdtrainer zal fungeren. 

VOAB beraadt zich op de mogelijkheden om Ivo’s onverwachte en plotselinge vertrek goed en adequaat op te kunnen vangen.
 

IVO solo_LE_auto_x2 IVO solo_LE_auto_x2