Vernieuwde Gall & Gall aan de Hovel in Goirle

Wat een feest! Met een super enthousiast en gemotiveerd verkoopteam, openen wij een compleet vernieuwde, moderne Gall & Gall winkel in Goirle! Om je nog beter van dienst te zijn, zijn we voortaan ook elke zondag geopend! Je vindt de vernieuwde winkel aan De Hovel, naast Albert Heijn.

Meer strekkende meters aan schapruimte, een groter en uitgebreider assortiment en een moderne, strakke inrichting. Dat zijn zomaar wat kernwoorden die de vernieuwde Gall & Gall typeren. Samen met het jonge, enthousiaste en vakkundige verkoopteam, ontvangen wij U graag in onze vernieuwde winkel!

RUIM ASSORTIMENT

Het assortiment van onze Gall & Gall in Goirle is bijzonder groot en divers. Van aantrekkelijke geschenkpakketten, allerlei soorten wijn in elke prijsklasse, prachtige champagnes, tot aan een zeer gevarieerd assortiment aan whisky’s, likeuren en alcoholvrije dranken. “Voor iedere smaak, liefhebber en fijnproever is er wel wat te vinden” vertelt de nieuwe winkelmanager Peggy enthousiast.

Ook lokale produkten zoals de Goolse Geit en het Ballenfruttersbier, zijn te vinden bij Gall & Gall aan de Hovel. Daarnaast zijn de openingstijden verruimd; waarbij de winkel voortaan ook elke zondag is geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

De feestelijke opening is op vrijdag 2 februari a.s. om 11:00 uur met een aantal leuke proeverijen en alleen dit openingsweekend met een bruisende openingsaktie:

BIJ EEN MINIMALE BESTEDING VAN 25 EURO AAN PRODUKTEN

EEN GRATIS KLANTENKAART t.w.v. 10 EURO

Kom je ook een kijkje nemen?

gall1 gall1
gall2 gall2