Feestelijke intocht W4D donderdag 16 juni

Donderdag 16 juni feestelijke intocht

Deze week is eindelijk na 2 jaar Corona, de 44e editie van de Goirlese Wandelavondvierdaagse 2022 van start gegaan. Afgelopen maandag 13 juni gingen we van start met ruim 2.800 (betalende) deelnemers. Een zeer mooi aantal, waar wij als organisatie best trots op zijn. En meer dan 900 kinderen lopen de 3 kilometerroute, bijna 1.500 kinderen lopen de 5 kilometerroute en ongeveer 400 kinderen de 10 kilometerroute.

En dit jaar hebben we gelukkig ook heel veel vrijwilligers kunnen vinden die zich enthousiast inzetten om deze editie veilig en verantwoord te laten verlopen. Dit jaar zelfs veel meer vrijwilligers dan in 2019. Boven verwachting en erg in onze nopjes met deze groep. Wij hebben zelfs 21 nieuwe vrijwilligers mogen verwelkomen. En deze vrijwilligers verdienen wel een complimentje. Dus mocht je onze vrijwilligers (herkenbaar aan een groen hesje) op donderdag 16 juni spotten tijdens de intocht, geef ze een hartelijk applaus of een vriendelijk bedankje. Zonder deze mooie mensen, geen Wandelavondvierdaagse. Ook alvast namens de organisatie heel hartelijk bedankt!

Morgen de laatste dag. En dat wordt een feestelijke dag.

Donderdag 16 juni, starten we met een mooie route vanaf wijkcentrum De Wildacker en we komen weer samen op het groene gedeelte van het Oranjeplein. De 10 kilometer start op donderdag om 18:00 uur en de 3 en 5 kilometer starten om 18:30 uur. Als het goed is, is iedereen rond 19:30 uur op het Oranjeplein en dan starten we vanaf daar de feestelijke intocht, met volop muziek en heel veel gezelligheid, blije gezichten, snoepzakken en bloemen.

De intocht is vanaf het Oranjeplein, Kalverstraat, Tilburgseweg, Dorpsstraat en eindpunt het grasveld voor wijkcentrum De Wildacker (van Hogendorpplein).

Wij hopen en rekenen erop dat heel Goirle weer een massaal uitloopt om de kinderen feestelijk mee in te halen. De kinderen verdienen dit na een mooie sportieve prestatie en het is ook wel gezellig om mee te maken en daarbij aanwezig te zijn. Natuurlijk ben je ook van harte welkom op het grasveld bij wijkcentrum De Wildacker. Er is muziek, een DJ, entertainment, een gezellige bar waar je nog een drankje kan krijgen.

Heel veel plezier iedereen en we hopen jullie donderdag tijdens de intocht te mogen ontmoeten. Tot dan. En bedankt!

533141_ 533141_
533140_ 533140_