De Parelmuzikanten zijn er klaar voor

Het traditionele Oranjeconcert was jaren hét begin van de feestelijkheden rondom Koningsdag.  Een gezellig muzikaal voorproefje in Cultureel Centrum Jan van Besouw in Goirle.  Traditie? Zeker wel….we vieren deze keer het lustrum. Ondanks de vervelende corona die zorgde voor twee keer annuleren. Maar nu gaat het toch zeker gebeuren. Nog een dikke week en dan is het zover. Op zondag 24 april, aanvang (let op) is half drie, zullen de Parelmuzikanten hun herkennings- en openingsmuziek de zaal in blazen en zal het publiek vanaf moment één gaan genieten van een rijke variatie aan gezellige herkenbare muziek; kleurrijke muziek!  De optredens van de Parelmuzikanten worden gewaardeerd en trekken in het Midden Brabantse volle zalen. Bent u er nog nooit bij geweest dan is de tijd nu aangebroken om dit muzikale festijn mee te maken. Kom genieten, met volle teugen.

Aan een zijden draadje…..hoe zo?

Vorige week kregen we het trieste bericht dat onze drummer Ad Lommers getroffen is door een herseninfarct.  Dat was wel even schrikken zo net voor een belangrijk concert. Intussen zijn de röntgenfoto’s en een MRI-scan gemaakt en het feit werd duidelijk geconstateerd. Een traject van revalidatie is nu zijn deel. We moeten dus deze drijvende motor achter onze optredens een tijdje  missen. Gelukkig kregen we snel een alternatief aangeboden: Tiny de Laat. Hij is de reddende engel en door hem kunnen we het Oranjeconcert door  laten gaan. Wij wensen hem veel succes.

Entreekaarten zijn rechtstreeks te boeken met een e-ticket via www.janvanbesouw; de gemakkelijkste en snelste weg als je internet hebt.  Eventueel ook via info@parelmuzikanten.nl   In Goirle kun je ook onze bassist Theo van de Broek bellen. Telefoon:06 3012 9896  De entree is 8.50 euro en het kaartje is tevens een pauze-consumptie waard. Deze consumptiebon geldt dus niet vóór of ná het concert !!! De Parelmuzikanten hopen weer op een grote opkomst, zodat we samen weer kunnen gaan genieten van een spetterende muzikale middag.  Van harte welkom!

525373_ 525373_