Directeur CC Jan van Besouw, Sanna Weustink, beëindigt werkzaamheden

Mevr. Sanna Weustink, directeur van het Cultureel Centrum Jan van Besouw in Goirle, heeft de wens te kennen gegeven haar werkzaamheden te willen beëindigen. Na een dienstverband van bijna 5 jaar is zij aan een nieuwe uitdaging toe. Deze heeft zij gevonden in haar kandidatuur voor gemeenteraad in Goirle bij de verkiezingen in maart 2022. Het bestuur van de Stichting Sociaal-Culturele Accommodaties Goirle respecteert deze keuze. Het is Sanna Weustink dankbaar voor haar tomeloze inzet, haar bijdrage aan de verdere professionalisering en de wijze waarop zij tot op heden het cultureel centrum door de Corona-periode heeft geloodst.

De taken van Sanna Weustink zullen per 7 februari 2022 worden overgenomen door een tijdelijk management. Twee bestuursleden zullen hieraan invulling geven: Arijan van Bavel en Aart van Stiphout. Deze bestuursleden treden voor de duur van het interim-management terug uit het bestuur.

Sanna Weustink: “De afgelopen 5 jaar mocht ik CC Jan van Besouw leiden, zowel het theater, de horeca als de vele ruimtes van onze huisgenoten. Ik heb veel bezoekers en inwoners van onze gemeente leren kennen door de enorme maatschappelijke functie die het gebouw heeft voor iedereen uit Goirle en Riel. Het waren allemaal bijzondere ontmoetingen; door de scherpte, de vrolijkheid, de kritische noot, de creativiteit en altijd vanwege de betrokkenheid van u allen. Dat cultuur hier in al haar facetten aan ten grondslag ligt mogen we niet uit het oog verliezen, het is van groot belang voor de samenleving. Ik hoop van harte in de nabije toekomst op een andere, bredere manier te mogen gaan bijdragen aan de cultuur in onze gemeente. Het Jan van Besouw wordt voor een groot deel gemaakt door de fantastische mensen die er gewerkt hebben èn die er nu werken of vrijwilliger zijn. Dat team laat ik met een gerust hart achter onder de nieuwe leiding die ik veel succes wens. De organisatie staat stevig en ik spreek de hoop uit dat er in de toekomst voor nog meer mensen cultuur en verbinding zal zijn bij het Jan van Besouw. We komen elkaar weer tegen; dank u wel, het was me een eer!

Jan van Besouw Jan van Besouw