Gemeentesecretaris Jolie Hasselman vertrekt uit Goirle

Vandaag, dinsdag 21 december heeft Jolie Hasselman aan het college van burgemeester en wethouders laten weten de gemeente Goirle te verlaten. Op 1 maart 2022 begint zij aan een nieuwe uitdaging als gemeentesecretaris/algemeen directeur bij de gemeente Best.

Jolie trad aan als gemeentesecretaris/algemeen directeur in november 2017. Zij gaf de afgelopen vier jaar leiding aan de gemeentelijke organisatie. In die vier jaar heeft zij een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de organisatie. Onder haar leiding is een nieuwe organisatiestructuur neergezet met domeinmanagers en zijn belangrijke stappen gezet voor een toekomstbestendige gemeentelijke organisatie. Daarnaast was zij in de afgelopen vier jaar een belangrijke adviseur en sparringpartner voor het college van de gemeente Goirle.

Jolie over haar vertrek: “Met veel plezier en voldoening kijk ik terug op mijn periode bij de gemeente Goirle. Een dynamische gemeente die volop in ontwikkeling is en veel kansen biedt. Ik ben blij dat ik hier mijn bijdrage aan heb mogen leveren. Ik laat de organisatie achter in bekwame handen. Deze zekerheid geeft mij de ruimte om de nieuwe uitdaging in Best aan te gaan.”

Burgemeester Mark van Stappershoef: “Met het vertrek van Jolie Hasselman nemen we afscheid van een betrokken en verbindende gemeentesecretaris. Ze is een belangrijke schakel tussen bestuur en organisatie. Onder haar leiding heeft de organisatie een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Ik feliciteer haar van harte met haar nieuwe functie bij de gemeente Best en wens haar daar veel succes en plezier.”

Op korte termijn zet de gemeente stappen om een opvolger te vinden.

Gemeente Goirle Gemeente Goirle