Het nieuwe boekje vol met Gôolse Geheimen is uit!

Met trots presenteren we u het volledig nieuwe boekje van de Gôolse Geheimen dat deze week met het Goirles Belang huis aan huis verspreid wordt.

Door corona gingen veel mensen vaker op pad in onze eigen omgeving. Even ontspannen tijdens het thuiswerken. Andere activiteiten gingen niet door. En buitenlandse reizen zaten er niet in. Ondanks alle ellende, was het leuk om onze mooie gemeente weer verder te (her)ontdekken. Kent u alle geheimen van Goirle en Riel?

Geheimen maken nieuwsgierig.

Het betekent dat er iets te ontdekken valt en dat je verrast gaat worden. Dat is in Goirle en Riel zeker zo. Ga op ontdekkingstocht! Ontdek de mooiste plekjes, waar u de beste producten haalt en waar het goed toeven is.

Als ‘locals’ delen we dit graag. Onze Gôolse Geheimen zijn er om te verklappen. We laten het niet altijd merken maar we zijn trots op onze omgeving. Samen met de Vereniging Recreatie en Toerisme Goirle, Stichting Erfgoed Goirle en Het Brabants Landschap hebben we de bijzondere plekken en verhalen uit de gemeente opgetekend.

Daarnaast vindt u in dit boekje leuke routes om alle geheimen te gaan ontdekken. Hopelijk krijgen we het coronavirus onder controle en krijgen we snel weer vrijheden terug. Wij zijn Bourgondiërs dus kijken ernaar uit om te genieten van lekkernijen en gezelligheid bij de vele horecagelegenheden in Goirle en Riel. We zagen in de coronacrisis dat inwoners gelukkig veel lokaal bleven winkelen. Een teken dat ondernemers goede kwaliteit leveren én dat we bij elkaar betrokken zijn in onze dorpen. Zodra ze open mogen, zullen de ondernemers u weer gastvrij en met uitstekende service ontvangen.

 

Wat altijd kan, is genieten van het (natuur)schoon in onze groene gemeente. Of je nu rond de Surfplas loopt, op een bankje in de Fraterstuin zit of de spectaculaire natuur op de Regte Heide opzoekt... U komt heerlijk tot rust. Blader door het boekje en laat u verrassen door Goirle en Riel en de bijzondere verhalen. Ga op pad en wandel door de rijke geschiedenis en de prachtige natuur. Ga op ontdekkingstocht! En vertel het gerust verder. Onze Gôolse Geheimen zijn er om te verklappen.

 

Johan Swaans Wethouder Recreatie & Toerisme

Niek Schenning Voorzitter Vereniging Recreatie& Toerisme Goirle

Goolse Geheimen nwe bkje Goolse Geheimen nwe bkje