VOAB logo zoektocht

Omdat we er dit jaar in de carnavalsvakantie niet op uit kunnen, hebben wij als A-team een VOAB logo zoektocht bedacht. Hiermee willen we kinderen stimuleren om in de vakantie de deur uit te gaan en in beweging te blijven. Uiteraard met het in achtneming van de coronamaatregelen.

Wij zouden het leuk vinden om door heel Goirle VOAB logo’s voor de ramen te zien hangen/staan, waardoor kinderen kunnen gaan speuren naar VOAB logo’s. De VOAB Logo zoektocht start is op vrijdag 12 februari gestart en loopt nog tot en met zondag 21 februari.

Help je mee?! Wij kunnen deze speurtocht alleen inzetten met jouw hulp!

Hoe kun je helpen? Dit kun je doen door bijvoorbeeld de poster met het VOAB logo (bijgevoegd als bijlage) of iets anders met het VOAB logo zoals een shirt of bidon van vrijdag 12 februari en tot en met zondag 21 februari voor jouw raam te hangen/zetten. Stuur vervolgens een mailtje naar voabateam@gmail.com met daarin de straatnaam waar het logo te vinden is. Deze straatnamen zijn tijdens de zoektocht te vinden op de website www.voab.nl.

 

Speur je mee?!

Wil je zelf de zoektocht lopen? De straatnamen waar logo’s te vinden zijn, kun je vinden op de website via onderstaande link: Straatnamen VOAB logo zoektocht

 

Extra leuk! Print de logokaart uit en streep zoveel mogelijk logo’s weg. Deze vind je in de bijlage van dit bericht.

 

Laat VOAB zien dat je meedoet!

Wij zouden het super tof vinden als je foto’s van jouw zoektocht naar logo’s met ons deelt! Deze mag je delen op onze social media (facebook, instagram)! Vergeet Voab niet te taggen zodat we zien wie er mee doet. Heb je geen social media? Een foto mailen naar voabateam@gmail.com mag uiteraard ook!

 

 Wij hopen op vele reacties en speurneuzen

speurtocht speurtocht