Stichting Karnaval Ballefruttersgat Prinsenbal 2019

ingevoerd op 03-02-2019

Carnaval staat alweer voor de deur en Prins Martijn d’n Irste en Jeugdprins Nick Frutje d’n Irste hebben vanaf 11 november al de nodige feesten achter de rug ter voorbereiding op een top carnaval in en rondom het Ballefruttersgat.

Maar in de voorbereiding voor het openbare carnaval mag natuurlijk het Prinsenbal niet ontbreken. Op deze avond zullen Prins Martijn d’n Irste en zijn gevolg een aantal bevriende verenigingen en stichtingen uit de regio ontvangen. Jeugdprins Nick Frutje d’n Irste en zijn gevolg zullen in de zaal het dak eraf feesten.

Aan het begin van deze avond zal Prins Martijn d’n Irste het Ballefruttersbier in ontvangst nemen uit handen van Henk van den Berg van Gall &Gall en om 23:11 zal de Opperballefrutter, de oudste vrijwilligersprijs van het Ballefruttersgat, bekend gemaakt worden.  Als afsluiter zal om 23.45 uur Vèrrèkkes Blaauw een optreden verzorgen.

Dit grote feest zal zijn op 15 februari 2019 bij Broeder LipLap, Tilburgseweg 106 te Goirle. De zaal is open vanaf 20:00 uur.

Iedereen is welkom onder het motto: AON SWIRSKAANTE GELÉÉK

prinsebal 2019 prinsebal 2019