Overlijden Roos Brok

ingevoerd op 25-12-2017

Ons bereikte het droeve bericht, dat Roos Brok, in de leeftijd van 69 jaar, op zaterdag 23 december in Tilburg is overleden.

Roos is in Goirle geboren en getogen. Zij is er bij velen bekend vanwege de actieve rol die zij gedurende vele jaren vervuld heeft in de Goirlese gemeenschap. Het meest prominent waren daarbij haar politieke activiteiten, eerst als lid van de commissie Welzijn, en van 1994 tot 2002 als lid van de gemeenteraad. Door haar inzet in allerlei verband heeft zij veel voor Goirle en de Goirlenaren betekend. Zij genoot daarvoor de waardering en genegenheid van talrijke dorpsgenoten.

 

Graag had zij gezien, dat dit overlijdensbericht en de rouwadvertentie zouden zijn gepubliceerd in het Goirles Belang, het weekblad waarvan haar broer Ed Brok, zaliger gedachtenis, decennia lang een dragende kracht is geweest. Helaas, dat lukte niet, omdat de uitgave van 27 december in verband met de kerstdagen al bij de drukker lag.

 

De afscheidsdienst zal plaatsvinden op vrijdag 29 december om 14.30 uur in het Crematorium en uitvaartcentrum Hilvarenbeek, Beekseweg 22 b te Diessen.

Correspondentieadres:

Femke Taks & Martijn Sier

Tolvepaed 18

8468 BJ Haskerdijken