Groente- & fruitwinkel De Braacken van heel goed naar de beste

De maximale 3 sterren zijn behaald tijdens landelijke verkiezing ‘Groenteman met Ster 2017’

Gisteravond zijn bij De Schakel in Nijkerk de sterwinnaars bekendgemaakt van de landelijke verkiezing ‘Groenteman met Ster 2017’. Groente- en Fruitwinkel De Braacken, gevestigd te Goirle, is tijdens deze feestelijke uitreiking bekroond met de maximale 3 sterren. Een uitzonderlijke prestatie.

Tijdens de eerste editie van vorig jaar zat Groente- en Fruitwinkel De Braacken al bij de top van de branche met het behalen van de felbegeerde ster. Dat De Braacken vervolgens dit jaar opnieuw de uitdaging is aangegaan getuigt van ambitie, passie, vertrouwen en vakmanschap. Groente- & Fruitwinkel De Braacken behoort met dit resultaat, samen met nog drie andere 3 sterwinnaars, tot de beste groente- en fruitspeciaalzaken van Nederland. De sterren zijn het resultaat van een strenge beoordeling en een bekroning voor uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid.

Niet zomaar een titel

Groenteman met Ster word je niet zomaar. Groentespecialisten nemen deel aan twee meetrondes: een meetronde van de ‘achterkant’ van de onderneming, waarbij de gehele organisatie achter de schermen wordt doorgelicht, en een meetronde van de ‘voorkant’ van de onderneming, waarbij alle onderdelen die de klant ziet en ervaart wordt getoetst. Deskundige vakjury’s, mysterieshoppers, winkelbeoordelaars en klanten beoordelen de groenteman uitgebreid in deze twee rondes. De sterwinnaars vertegenwoordigen daarmee de top van de ambachtelijke groente- en fruitspeciaalzaken in Nederland. De verkiezing wordt georganiseerd door AGF Detailhandel Nederland (ADN). Foodbase uit Wageningen voert de verkiezing Groenteman met Ster professioneel, onafhankelijk en objectief uit. Kijk voor meer informatie over de verkiezing Groenteman met Ster op  www.groentemanmetster.nl.

 

Tot in de puntjes

Als consument kun je er op vertrouwen dat je bij een ‘Groenteman met Ster’ een onderscheidend assortiment en uitstekende service zult aantreffen. Een enthousiast team van medewerkers, zorgt samen met de ondernemer voor deskundig advies, niet alleen over wat gezond is, maar ook nog eens over hoe je de producten het beste kunt bereiden.

Een teamprestatie

Door de gedegen beoordeling en de uitgebreide rapportages, weet elke groentespecialist waar zijn kracht ligt en ook waar zijn kansen liggen. Deelnemen aan een verkiezing zoals Groenteman met Ster doe je samen met je team. Alles binnen het bedrijf moet kloppen en daar spelen zowel de ondernemer(s) als alle medewerkers een belangrijke rol in.

Ondernemer Gerrit Krebaum van Groente- en Fruitwinkel De Braacken is dan ook vol lof over zijn team, waarmee deze topprestatie is bereikt. “Iedere medewerker heeft zijn of haar eigen rol binnen het bedrijf en met elkaar heeft dat ertoe geleid dat we weer bij de beste groentespeciaalzaken van Nederland behoren. Zij verdienen allemaal een pluim. We zijn dan ook super trots op ons team en de prestatie die we met elkaar hebben behaald”.

“We vieren het samen met onze klanten”

“Natuurlijk is de bekroning met 3 sterren een prachtige bevestiging van de inzet die we dagelijks leveren, maar de echte beloning is toch het feit dat we iedere dag weer blije en tevreden klanten in onze winkel mogen ontvangen. Iedere dag proberen we onze klanten te verrassen, te inspireren en te adviseren. Persoonlijk contact met de klant staat bij ons met hoofdletters geschreven. Onze klanten zullen de komende tijd dan ook zeker merken dat we wat te vieren hebben”, aldus een trotse Gerrit Krebaum. 3 Sterren worden 3 wekenlang gevierd!  Iedere week ontvangt iedere klant gratis een product dat in “eigen huis” wordt gemaakt/bereid. Deze week krijgt iedereen een gratis bakje rauwkostsalade naar eigen keuze. En volgende week? Dat is nog een verrassing lacht de trotse ondernemer.

 

fbgms fbgms