Fotowedstrijd: verbeeld de democratie

Gôolse Democratie

Op zaterdag 9 september is het de Dag van de Democratie. Vanaf 10.00 uur zijn er heel veel activiteiten op het gemeentehuis. Een daarvan is de bekendmaking van de winnaar van de fotowedstrijd. Doet u ook mee aan deze wedstrijd over de Gôolse Democratie?

Fotowedstrijd

Voor de Dag van de Democratie organiseren de politieke partijen samen met fotoclub FAK Lumen een fotowedstrijd over de Gôolse Democratie. Deelnemers kunnen door het inzenden van een digitale foto aandacht vragen voor hun wensen of ideeën voor Goirle, de Gôolse Democratie, hun eigen dorpskern of hun eigen wijk. Op de Dag van de Democratie kunt u hierover het gesprek aangaan met de aanwezige raadsleden. De foto mag over elk onderwerp gaan. De winnaar ontvangt een leuke prijs.

Foto insturen

Alle inwoners van de gemeente Goirle kunnen deelnemen aan de fotowedstrijd, zowel amateurs als professionals. U kunt deelnemen door uiterlijk op 6 september 2017 een digitale foto te sturen naar gemeenteraad@goirle.nl, met daarop uitgebeeld het onderwerp, de locatie, de wens of het idee. Geef in de mail een duidelijke uitleg en omschrijving van wat er op de foto is te zien en motiveer waarom u dit onder de aandacht van de raadsleden wilt brengen. U mag maximaal drie foto’s opsturen. Kijkt u verder op www.goirle.nl voor het reglement.

Tentoonstelling
Op de Dag van de Democratie wordt een selectie van de foto’s tentoongesteld in het gemeentehuis. Let u er dus op dat de foto’s voldoende kwaliteit hebben om ze groot op te kunnen hangen. Ook wordt op deze dag de winnaar van de fotowedstrijd bekendgemaakt, die door een deskundige jury van fotoclub FAK Lumen wordt uitgekozen. De winnaar ontvangt hierover uiteraard bericht. De ingezonden foto’s worden ook gepubliceerd op de website van de gemeente.

10 Logo dag van de democratie 10 Logo dag van de democratie