Hoofdprijs van ISS en 3e Hoofdprijs Centrummanagement is gevallen

Scan & Win actie nog tot en met Moonlightshopping

ISS waardebon van €250,- 

Bernard Schreuder en Hans van Oers maken dagelijks zowel zakelijke als particuliere klanten blij met hun PC’s, laptops, tablets en de bijbehorende accessoires en software.  Ditmaal was er echter een heel feestelijk moment!  Maartje Heijmans (18 jaar) was de gelukkige winnares van de hoofdprijs die ISS Computers inbracht in de Scan & Win actie.   Maartje kan de € 250,- waardebon van ISS Computers goed gebruiken; die zal op korte termijn besteedt gaan worden. Op de foto staat de moeder van Maartje.

Hans en Bernard van ISS Computers hebben al een goede suggestie: “een mooi product uit de HEOS by Denon reeks waarvan ISS Computers sinds kort dealer is.” HEOS is het draadloze muzieksysteem.

 

Cadeaubonnen Centrum Goirle t.w.v. € 250 

De derde van de vier hoofdprijzen vanuit het Centrummanagement werd gewonnen door Mevrouw Enneking (83). Een superverrassing voor haar. “Toen ik scande sprong het hele apparaat zo ongeveer uit de muur.  Ik ben ook erg blij met €250,- aan Cadeaubonnen; ze krijgen zeker een hele goede bestemming hoor!” 

De familie Enneking heeft altijd in Tilburg gewoond, maar sinds de kinderen uithuizig zijn in Poppel.  Gemiddeld komt ze 2x per week in Centrum Goirle. Mevrouw Enneking is lovend over het personeel in de winkels van Goirle. “Erg voorkomend, prettig en aardig”, zo vertelt ze stellig.

foto cadeaubon ISS overhandiging foto cadeaubon ISS overhandiging
Scan & Win eerste prijs 3e week Scan & Win eerste prijs 3e week