Jonge winnaars Scan & Win actie

Scan & Win actie slaat ook bij jongeren aan

Alweer viel een hoofdprijs afgelopen week. Het is goed om te zien dat deze actie ook bij jonge mensen aanslaat. Mogelijk ligt het aan het eenvoudige “boter bij de vis – concept”. Inmiddels is de prijzengenerator verhuisd van Mimi Koken & Tafelen naar de Etos op de Hovel.  Daar staat hij tot en met 10 december – Moonlightshopping.

De hoofdprijs vanuit het Centrummanagement werd gewonnen door Carlijn Weersink. Van Centrummanager Wim Aussems kreeg ze € 250,- aan cadeaubonnen overhandigd.

Het zal je maar overkomen…  De 13-jarige Goirlese gaat een surprise-cadeautje kopen met haar vriendin Isa bij de Etos. Ze krijgt een Scan & Win-kaart en willen natuurlijk meteen hun geluk beproeven. “Als ik de hoofdprijs van € 250,- win dan krijg jij € 50,- hoor Isa!”, zegt ze nog terwijl ze in een rijtje staat te wachten bij Mimi Koken & Tafelen.  Ze scant de kaarten en prompt komt er volop ‘feestmuziek’ uit de PRIJZENGENERATOR!  Carlijn en Isa springen een gat in de lucht. “En zelfs de mensen in de rij waren er blij mee om dit mee te maken”, zo vertellen de twee vriendinnen enthousiast.  Hun Sinterklaastijd kan niet meer stuk.  Binnenkort gaan ze lekker shoppen in Goirle, zo vertellen ze. Ook samen natuurlijk. En waar dan wel? Bij Etos, Kruidvat, Hema en Pour Vous…daar zullen ze zéker slagen, zo is hun overtuiging.

scan en win 2e week 1 scan en win 2e week 1
scan en win 2e week 2 scan en win 2e week 2