“Aangenaam kennis te maken…”

ingevoerd op 06-01-2016

Peter Cleijsen – Autoschade Herstel Cleijsen Goirle

“We willen dat iemand met een goed gevoel naar huis gaat!” 

 

Het ruikt naar verf in de James Wattstraat in Goirle. Vader Jan en zoon Peter van Autoschade Herstel Cleijsen Goirle zijn druk in de weer. Komende week openen zij de deuren van hun nieuwe werkplaats in Goirle. Ze verruilen het vertrouwde Riel voor Goirle.

In 1973 begon Jan Cleijsen met autoschade herstel in Riel. Sinds die tijd is er veel veranderd: Jan kreeg vier zonen en ging naast auto’s nu ook caravan- en camperschade herstellen. Nu is het tijd voor de nieuwe generatie aangezien zijn twee jongste zonen het stokje overnemen; Peter gaat in Goirle aan de slag met schadeherstel aan personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s en Koen neemt in Riel het herstel van caravans en campers op zich.

 

Perfecte combinatie

Peter bezit een mooie combinatie van werklust, praktijkkennis én theoretische kennis. “Ik heb autotechniek in ’s-Hertogenbosch gevolgd en leerde van huis uit alles over autoschadeherstel. Na mijn MBO-opleiding ben ik doorgestroomd naar het HBO. Op de Fontys Hogeschool in Eindhoven volgde ik bedrijfsmanagement midden- en kleinbedrijf, specialisatie automotorbranche. Hierdoor heb ik zowel kennis over het sleutelen aan auto’s als over het leiden van een bedrijf.”

 

Certificeringen

“We werken voor particulieren en werken samen met verschillende leasepartijen en verzekeraars. We zijn een Focwa Eurogarant bedrijf, voeren het label ‘duurzaam repareren’ en beschikken over diverse andere certificeringen.”

 

Emotie

“Klanten komen bij ons met schade aan hun auto. Daar komt emotie bij kijken. Een auto is voor veel mensen een belangrijk deel van hun leven: ze hebben er hard voor gewerkt en willen dat het herstel goed gebeurd. Ze zijn vaak niet thuis in de wereld van schadeherstel, omdat mensen maar sporadisch schade rijden. Daarom is een stukje advies en voorlichting ontzettend belangrijk. We willen dat iemand met een goed gevoel naar huis gaat. Dat kan alleen als we eerst goed naar de schade kijken en daar samen de beste oplossing voor zoeken. Onze klant kan er bij ons op rekenen dat het goed komt. Dat vind ik het mooie aan mijn vak: mensen goed en snel helpen. Daarnaast vind ik ook de praktische kant prachtig: iets wat kapot is weer heel maken. We hebben een mooi arbeidsproces.”

 

Jarenlange ervaring

Jan, de vader van Peter, is een bekend gezicht voor de klanten van Autoschade Herstel Cleijsen. Hoewel Jan nu een stapje terugdoet en Peter de dagelijkse leiding van het bedrijf in Goirle op zich neemt, is Jan nog zeker niet uit beeld. “Ik vind het heel fijn dat ik zo nu en dan op mijn vader terug kan vallen. Hij heeft jarenlange ervaring en veel verstand van zaken. Hij adviseert en ondersteunt en daar ben ik erg blij mee. Onze klanten vinden het ook leuk om hem te zien en te spreken. Mensen vinden het mooi om te zien dat we een familiebedrijf runnen.”

 

Open Dag
Vanaf januari 2016 huist Autoschade Herstel Cleijsen niet meer in het oude vertrouwde Riel, maar in een pand aan de James Wattstraat in Goirle. “Na een lange tijd zoeken kwamen we per toeval uit bij dit pand. Het heeft voldoende parkeerruimte aan de voorzijde en een grote werkruimte. We hebben het pand opgeknapt en voorzien van compleet nieuw materiaal, zoals nieuwe hefbruggen en een nieuwe spuitcabine. Op 9 januari houden we een Open Dag, zodat iedereen onze nieuwe werkruimte kan komen bekijken. Er zijn diverse leuke dingen te doen, zoals het testen van je technische kennis, het leren van de kneepjes van alternatieve reparatiemethodes zoals Easy2Fix Smart Repair en in de gloednieuwe spuiterij kunt u ontdekken hoe goed u een auto kunt spuiten. Komt u ook langs?”

Open Dag zaterdag 9 januari van 10.00 tot 15.00 uur bij Autoschade Herstel Cleijsen in Goirle!

 

Peter Cleijsen - Autoschade Herstel Cleijsen - James Wattstraat 1 Goirle - www.cleijsenschadeherstel.nl, 013-518 13 97

 

De Kennismaker

kennismaker1 kennismaker1