G.S.B.W. Nieuws

ingevoerd op 06-01-2016

Contract hoofdtrainer Dennis de Bruijn met 2 jaar verlengd!
Tijdens de goed bezochte nieuwjaarsreceptie maakte voorzitter Harrie de Wit bekend dat het contract met de trainer van GSBW 1, Dennis de Bruijn, met 2 jaar is verlengd! Dennis is bezig aan zijn 1e seizoen als hoofdtrainer bij GSBW. Harrie roemde in zijn speech vooral het feit dat het (jonge) 1e elftal goed meedraait in de 4e klasse en dat de selectie veel plezier en saamhorigheid uitstraalt!

 

Derde editie GSBW Spare Rib Express G-zaalvoetbaltoernooi in Tilburg op zaterdag 9 januari 2016

Voetbalvereniging G.S.B.W. uit Goirle organiseert op zaterdag 9 januari 2016 voor de derde keer een fantastisch zaalvoetbaltoernooi voor G-teams in sporthal T-Kwadraat in Tilburg. Vanaf 10.00 uur start het voetbaltoernooi voor een record aantal van 21 teams afkomstig uit heel Nederland.

In 2014 is het ons gelukt om voor de eerste keer een zaalvoetbaltoernooi te organiseren voor jongeren en jeugd met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Belangrijkste doel is om onze spelers en alle andere G-voetballers ook tijdens de winterstop, wanneer er geen KNVB competitie is, een sportmoment te geven. De eerste editie was een groot succes, dat smaakte naar meer. Inmiddels staat de 3e editie voor de deur.

Zaterdag 9 januari 2016 wordt sporthal T-Kwadraat omgetoverd tot een voetbalstadion zodat er op 2 velden gevoetbald kan worden. Van 10u00 tot 15u45 worden maar liefst 48 wedstrijden gespeeld. En daarnaast is er ook volop ruimte voor activiteiten zoals Op de stropdas, Snelheidsmeter, en ook dit jaar zijn er weer opblaasbare pannaveldjes.

Het programma ziet er als volgt uit:

9.45 uur: Officiële start van het toernooi

10.00 uur: Aanvang van de eerste voetbalwedstrijden

13.30 uur: Middagprogramma van de voetbalwedstrijden + finalewedstrijden

16.00 uur: Overhandiging cheque Zwaluwen Jeugd Actie
Prijsuitreiking door wethouder van Sport Gemeente Tilburg, Hans Kokke

 

Zin in voetbal?

Dan bent U bij GSBW aan het goede adres. Voetbal is de mooiste sport die er is en bij GSBW vindt U alle ingrediënten om daar met volle teugen van te kunnen genieten. De vereniging hanteert het POP-principe, Plezier, Ontwikkeling en Prestatie en dan ook precies in die volgorde.

Vanaf 4 jaar kan men al bij GSBW terecht. Tweewekelijks op zaterdag morgen wordt voor de 4- en 5-jarigen een zogeheten kabouteruurtje gehouden. Op speelse wijze wordt aan deze jonge kinderen de eerste beginselen van het voetballen bij gebracht. Voor meer informatie over het kaboutervoetbal kunt U terecht bij Ingrid van Loon (013-534 02 74). Email: ingridvloon@home.nl (mailto:ingridvloon@home.nl).

Voor de wat oudere jeugd, zowel jongens als meisjes, wordt er elke zaterdag een competitiewedstrijd afgewerkt. Alle jeugdteams worden begeleid door bekwame jeugdleiders en – trainers. Onze jeugdcoördinatoren Leendert(technische), Willem (algemene) , de leeftijdcoördinatoren en de jeugdcommissie zorgen voor de juiste technische en tactische aansturingen binnen de jeugdafdeling.

Sinds enkele jaren beschikt de vereniging ook over een G-afdeling.  We zijn begonnen met 1 jeugdteam en ondertussen nemen nu al 3 teams aan de competitie deel.. Teams waarin kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap toch lekker kunnen ballen.

Naast het voetbal organiseert de vereniging allerlei nevenactiviteiten die er voor zorgen dat er een gezellige sfeer binnen de vereniging ontstaat. Zo gaan we met de jeugd op kamp, hebben we elk jaar een speciale zaterdag met ouder-kind-voetbal en een BBQ. Verder streeft de activiteitencommissie er naar om regelmatig  een leuke activiteit op vrijdagavond te organiseren. Deelname is natuurlijk geheel vrijblijvend.

De vereniging is ook enorm trots op het grote internationale jeugdtoernooi dat al bijna 20 jaar georganiseerd wordt: de GSBW Eastercup. Een toernooi voor B, C en D-junioren met Pasen, waarin 80 tot 90% van de teams uit het buitenland komt.

Ook organiseert de vereniging al ruim 30 jaar het Henk Elands schoolminipuptoernooi voor de groepen1 t/m 4 van de Goirlese basisscholen.

Heeft U interesse of wilt U meer weten over de vereniging neemt dan een kijkje op onze website: www.gsbw.nl (http://www.gsbw.nl). U kunt daar dan ook de juiste personen voor uw evt. vragen vinden, mocht U die niet kunnen vinden, dan kunt u altijd met uw vragen bij onze voorzitter Harrie de Wit (013-5346977) terecht.

 

gsbw gsbw
hoofdtrainer hoofdtrainer
Manneke Manneke
Zaal1 Zaal1
Zaal2 Zaal2
Carnaval Carnaval