Rielenaar Ruud van den Brand start zijn eigen autobedrijf in voormalig pand Keukencentrum Riel

Autobedrijf Van den Brand opent haar deuren in Riel

Wat is er mooier dan dat een geboren en getogen Rielenaar die zijn eigen autobedrijf begint in een markant pand in het dorp. Voormalig Keukencentrum Riel wordt door Ruud en zijn vrouw Wilma grondig aangepakt. In eerste instantie wordt er keihard gewerkt aan de complete afronding van de werkplaats. U kunt overigens nu al terecht tijdens de verbouwing, dus kom rustig langs, bel of mail naar Autobedrijf Van den Brand.

 

Historie en start

Ruud van den Brand heeft maar liefst 18 jaar ervaring opgedaan bij een Opel specialist en daarna bijna 8 jaar bij een universeel autobedrijf. Zo heeft hij een schat aan ervaring en een brede vakkennis opgedaan in de branche en de stap naar zelfstandig ondernemer is dan ook heel begrijpelijk. Dat het leegstaande pand vooraan op het industrieterrein zo wordt ingevuld is een verrijking voor Riel. Ruud gaat zijn autobedrijf samen met zijn vrouw Wilma runnen. Samen gaan ze voor een persoonlijke aanpak en iedereen moet zich welkom voelen.

 

Voor wie, wat en waarvoor

De aanpak die wordt gekozen bij Van den Brand is heel breed. Men kan terecht met alle merken auto’s van oud tot nieuw en voor alle voorkomende werkzaamheden. Van banden en uitlijnen tot trekhaken en van diagnose tot onderhoudsbeurt en APK. Verder heeft Van den Brand een goede samenwerking met een schadeherstel bedrijf zodat ook schades perfect voor u geregeld kunnen worden. Het ruime pand geeft verder mogelijkheden om zomer- en winterbanden op te slaan, dus ook die service kan perfect worden verleend.

 

Plannen

Het pand heeft veel mogelijkheden en ruimte waardoor er zeker stappen worden gezet in de nabije toekomst. Zo zal er ook een showroom worden ingericht om de service weer maar eens te verhogen. De werkplaats is vanaf januari voor u geopend en zo gaat 2016 goed van start voor Ruud en Wilma. En niet in de laatste plaats voor alle toekomstige klanten. U wordt dan ook van harte uitgenodigd om eens kennis te gaan maken met hun en met alle mogelijkheden die Autobedrijf Van den Brand u kan bieden.


APK
Totaal onderhoud van alle merken
In- en verkoop van auto’s


Vanaf 2016 heten wij u welkom op onze nieuwe locatie:
Spoorweide 3, 5133 NM  RIEL
info@autobedrijfvandenbrand.nl (mailto:info@autobedrijfvandenbrand.nl)
06-46246454www.autobedrijfvandenbrand.nl (http://www.autobedrijfvandenbrand.nl)

Ruud en Wilma van den Brand wensen u Prettige Feestdagen en een mobiel 2016

 

IMG_3215 IMG_3215