Kin Makelaars uitgeroepen tot meest verkopende makelaar van Noord – Brabant

ingevoerd op 23-12-2015

Kin Makelaars verkocht afgelopen jaar bijna 1.000 woningen, waarvan ruim 250 in de regio Tilburg – Goirle. Zij werd daarmee in 2015 niet alleen de meest verkopende makelaar van de regio Tilburg – Goirle, maar bovendien gekroond tot meest verkopende makelaarsketen van Noord – Brabant en 11e van heel Nederland. Een resultaat om trots op te zijn, zo vindt ook kantoorleider Rembrant Venmans. “We zijn daarbij met name trots op het feit dat de klanttevredenheid over de jaren heen, naast onze sterke groei, constant is gebleven Deze wordt continu getoetst via Funda en komt gemiddeld op een 8,5 uit. Beoordelingen die overigens alle 275 één voor één terug te zien zijn op onze website en Funda.”

 

Mooie cijfers, maar bij Kin draait het met name om de personen, zo vertelt Venmans. “De wisselwerking tussen makelaar en verkoper is van cruciaal belang. We zijn dan ook erg dankbaar voor de vele mooie verkoopopdrachten die we de afgelopen jaren hebben gekregen en de prettige samenwerking met deze klanten. Bij ons kan men rekenen op een eerlijk advies. Wij beloven geen gouden bergen en garanderen niets wat niet kan. Wél bieden wij – door middel van een gedegen en realistisch advies – perspectief en vertrouwen. Bovendien weten we op vele verschillende wijzen een zeer grote doelgroep te bereiken en interesseren voor ons aanbod. Iets wat gelukkig ook wordt gewaardeerd door onze klanten.”

 

Makelaar Venmans kijkt dan ook met veel vertrouwen uit naar 2016 en nodigt mensen die meer willen weten over de werkwijze van Kin van harte uit contact op te nemen. “Wie ons belt op 013-5339339 of mailt op

goirle@kinmakelaars.nl bezoeken we persoonlijk, zodat we gratis en geheel vrijblijvend de waarde van de woning in kunnen schatten en de mogelijkheden die wij voor hen zien door kunnen nemen.”

L_KIN-makelaars_FC L_KIN-makelaars_FC
Kin_Tilburg_pand_003 Kin_Tilburg_pand_003