“Aangenaam kennis te maken…”

ingevoerd op 16-12-2015

Conchita van Willegen  – Schoonheidssalon Estética Riel

“Een bezoek aan mijn salon is een uitje” 

 

Afgelopen maand bestond haar schoonheidssalon tien jaar. En dat is niet gek! Conchita van Willegen is namelijk reuze bevlogen, integer en professioneel. In haar salon combineert ze uiterlijke én innerlijke schoonheid, behandelingen en verzorging. En daarnaast heerst er een serene rust. “Mensen ervaren een bezoekje aan mijn salon als een relaxt uitje.”

Strak witte muren, zachte, rustige muziek, heerlijke geuren en een lekker kopje thee. Conchita legt haar klanten in de watten. “Mensen vinden hier een rustmoment. Ze willen zich na een bezoek uiterlijk én innerlijk rustig en mooi voelen. Geur speelt daarbij een belangrijke rol. Iedere behandeling kent zijn eigen geur. Vervolgens starten we, na een uitgebreide huidanalyse, met      de behandeling. Meestal neem ik ze vooraf mee op ‘geurreis’, waarbij ik een relaxende huidmassage geef. Zo kan iemand optimaal ontspannen aan de behandeling beginnen.”

 

Heel natuurlijk

“Ik ben gespecialiseerd in huidverbeterende wellnessbehandelingen. De producten die ik daarvoor gebruik zijn van het merk Cenzaa. Zij hebben naast de huidverzorgingsproducten ook body & lijfstijl producten, zoals handcrème, diverse theesoorten en geurstokjes. Het fijne aan dit merk is dat er geen parabenen of minerale oliën in zitten. Het is allemaal heel natuurlijk en daarnaast luchtdicht verpakt. Elk product heeft namelijk een pompje, waardoor er geen zuurstof bij het product kan en het langer goed blijft, zonder kunstmatige toevoegingen te gebruiken. Het luchtdruksysteem zorgt er vervolgens voor dat je ook het allerlaatste restje uit het flesje krijgt. De producten zijn in mijn salon te koop en bij elke aankoop spaar je één punt. Voor die punten kun je vervolgens gratis producten uitzoeken. Elk seizoen verschijnen er nieuwe producten en behandelingen en ik heb een vaste lijn met producten.”

 

Alles start met een huidanalyse

“Ik werk al vanaf de start van mijn eigen bedrijf in deze salon aan huis. Vorig jaar heb ik het interieur een metamorfose gegeven en weer helemaal van deze tijd gemaakt. Ik werk hier ontzettend graag. De variatie aan behandelingen die ik aanbied maken mijn werk heel leuk en afwisselend. Bij iedere behandeling start ik met een huidanalyse. Met deze analyse worden de huidconditie en de eventuele huidproblemen met mogelijk onderliggende oorzaken achterhaalt. Samen stellen we een stappenplan op voor een gezondere huid.”

 

Er stralend uitzien

“Ik geef huidverzorgende en huidverbeterende behandelingen. Bij de huidverbeterende behandelingen pak ik de huidproblemen aan en zal je huid in betere conditie komen. Huidproblemen en huidwensen behandel ik effectief, waardoor je huid zich actief vernieuwt. Na een huidverbeteringskuur zie je heel duidelijk resultaat. Een bezoekje aan de schoonheidsspecialiste is geen overbodige luxe. Met de juiste dagelijkse verzorging en bezoekjes aan mijn salon kun je er altijd stralend uitzien.”

 

Goed werk!

“Tijdens een behandeling werk ik heel nauwkeurig en zorg ik voor absolute rust. Ik ben liever tien minuten langer bezig om goed werk af te leveren. Mijn doelgroep loopt van jong tot oud. Van een jonge meid die veel last heeft van acné, tot een oud dametje van 80 jaar. Ik vond het erg ontroerend dat zij na de behandeling zei: ‘Wat is dit fijn! Jammer dat ik dat vroeger nooit gedaan heb!’”

Tip: Dinsdag 22 december heeft Schoonheidssalon Estética van 18.00 tot 21.00 uur een koopavond. Ideaal om kerstcadeautjes en cadeaubonnen  in te kopen!

Conchita van Willegen – Schoonheidssalon Estética Riel – www.salon-estetica.nl (http://www.salon-estetica.nl) - 013 – 4685030 -info@salon-estetica.nl (mailto:info@salon-estetica.nl) – Bernhardstraat 28 Riel

 

De Kennismaker

kennismaker51 kennismaker51