Een kwartje per bal!

ingevoerd op 02-12-2015

Sinds enkele weken (maar eigenlijk al veel langer) weten we het: de lekkerste gehaktbal, die komt uit Goirle! Gemaakt van de beste grondstoffen, varkens- én rundergehakt, kruiden als peper, nootmuskaat en foelie, een ei, paneermeel en liefde, heel veel liefde! Liefde voor vlees, liefde voor het vak, liefde voor lekker eten én liefde voor het goede doel. Vanaf 1 december doneert Paul Brands van Keurslagerij van Hest namelijk per verkochte gehaktbal een kwartje aan Ons Glazen Huis!

Dat Paul daarmee waarschijnlijk een groot bedrag gaat schenken aan het goede doel, blijkt wel uit de verkoopcijfers van de afgelopen weken. “Nadat we de eerste prijs voor de Lekkerste Gehaktbal van Nederland in de wacht sleepten, hebben we in drie dagen tijd maar liefst vierduizend (!) gehaktballen verkocht,” vertelt Paul. De gehaktballen van Keurslagerij van Hest scoorden gemiddeld genomen het beste op uiterlijk, geur en kleur, structuur, kruiding én smaak. “De grondlegger van onze ‘succesbal’ is Jan van Hest. Het recept bestaat al 69 jaar in onze slagerij.”

Dus, koopt u vanaf dinsdag 1 december tot en met maandag 21 december gehaktballen bij Keurslagerij van Hest? Dan doneren zij 0,25ct per bal aan het goede doel. Op maandag 21 december zullen zij de cheque met het eindbedrag overhandigen aan de bewoners van Ons Glazen Huis op het Kloosterplein. Benieuwd hoe de lekkerste gehaktbal van Nederland smaakt? Kom dan op maandag 21 december naar het Kloosterplein. Daar kunt u deze succesbal van Van Hest gratis komen proeven!

glazenhuis glazenhuis