“Aangenaam kennis te maken…”

ingevoerd op 02-12-2015

Frans Vrijsen

Een geluk bij een ongeluk

 

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Schade aan je auto is dan ook geen uitzondering. Gelukkig ben je verzekerd! Je belt je verzekeringsmaatschappij en die verwijzen je direct door naar een groot autoschade bedrijf in de buurt. Zonde! Want voor hetzelfde geld en dezelfde service breng je jouw auto naar Autoschade Centrum Goirle. Hier staan service, kwaliteit en snelheid hoog in het vaandel. 

 

“Wanneer een klant bij ons autoschadecentrum komt regelen wij alles met de expert en de verzekeraar. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat u mobiel blijft en krijg u van ons een leenauto mee. Kortom: alles wordt geregeld! Het is jammer dat veel verzekeringsmaatschappijen alleen werken met ‘de grote jongens’. Terwijl we hier schitterend werk afleveren. In de meeste gevallen nemen we ook nog het eigen risico van een klant voor onze rekening, zodat het schadeherstel met een gesloten beurs plaats kan vinden,” legt Frans Vrijsen (eigenaar van Autoschade Centrum Goirle) uit.

 

1-2-3

“Ik zeg weleens dat ik het mooiste vak heb wat er is. Auto’s komen hier flink beschadigd binnen. Vervolgens maken wij ze weer zo goed als nieuw! Je hebt echt eer van je werk, omdat het resultaat direct zichtbaar is. Mijn pand aan de James Wattstraat in Goirle heb ik sinds ‘1-2-3’ (01-02-2003), maar ik zit al ruim 30 jaar in de autoschade-branche. Mijn klanten komen hoofdzakelijk uit Goirle en omliggende dorpen. Klanten komen hier omdat wij klantvriendelijk, flexibel en meedenkend zijn.”


Poeder coaten

“Ik ben iemand die snel handelt. Als ik een goed idee heb, ga ik er direct mee aan de slag. Afgelopen november wilde ik mijn diensten graag uitbreiden. Ik wilde een link met mijn huidige vak, maar tegelijkertijd ook iets totaal anders. Het werd poeder coaten. Daar ben ik afgelopen maart mee gestart. Kijk bijvoorbeeld eens naar dit hek,” zegt Frans terwijl hij naar zijn werkplaats loopt. “Dit hek was één bonk roest. Dat heb ik vervolgens behandeld. Ik straal het schoon en zet het hek in deze cabine. Vervolgens wordt het hek geladen en het poeder elektrostatisch geladen. Hierdoor trekt het hek het poeder aan. Vervolgens gaat het de oven in. Daar staat het zo’n twintig minuten op 180 of 200 graden. Het poeder smelt daardoor om het object heen. We coaten van alles: hekken, onderdelen van een winkelinrichting, radiatoren, stoelen en tafelonderstellen . Zolang het maar van metaal is. Metaal geleid namelijk. Daarnaast zullen spullen van plastic smelten zodra ze in de oven staan. Daarom is deze techniek niet geschikt voor het coaten van auto’s.”

 

Uniek en duurzaam systeem
“Poeder coaten is milieuvriendelijk en erg duurzaam. Het is goedkoper dan natlak spuiten én gaat ontzettend lang mee. De werking van de oven is gebaseerd op straling, waardoor de warmteoverbrenging veel directer is. Daardoor gebruikt deze oven veel minder energie dan  een conventionele oven. Dit alles zorgt ervoor dat ik heel milieubewust kan werken. Dus, bent u nu benieuwd wat we voor u kunnen betekenen op schade of poedercoat gebied, informeer of kom langs bij Autoschade Centrum Goirle!”

 

Frans Vrijsen, Autoschade Centrum Goirle, James Wattstraat 7 Goirle
013 534 8291

 

De Kennismaker
 

kennismaker49 kennismaker49