Geef een cadeaubon voor een creatieve workshop

ingevoerd op 02-12-2015

Jeanne van Midde verzorgt een workshop ‘Wolvilten’ voor volwassenen en kinderen op 12 december.

In vroegere tijden was vilten een echt ambacht en was vilt een materiaal dat veel werd gebruikt voor bijvoorbeeld kleding. Samen met je (klein)kind wolvilten, dat kan tijdens deze  workshop vilten voor kinderen en volwassenen. Met plukjes zachte wol, warm water en je handen kun je ‘toveren’ met wol. Door te wrijven en te rollen verandert de wol in vilt. Zo maak je  iets moois van kleurrijk wolvilt.  

In de workshop kun je werken met alle mogelijke kleuren wol en anders dan bij weven kun je meer improviseren en bijstellen en daardoor heel verrassende effecten krijgen. Vilten is daarom zo leuk om te doen.

In deze workshop van 3 uren maak je een ‘schilderijtje’, een corsage, bloem of tasje voor make-up of je mobieltje. Volwassenen kunnen ook kiezen voor 2 dagdelen. Dat geeft de mogelijkheid om een groter werkstuk te maken. Bijvoorbeeld een sjaal, tas of sloffen.  Maar dan heb je ook iets unieks waar je trots op mag zijn.

Wil je alleen of samen creatief bezig zijn met je (klein)kind? Dan ben je welkom bij de workshop wolvilten op zaterdag 12 december van 10.00 tot 13.00 uur. Alle benodigheden voor wolvilten zijn aanwezig, ook vele kleuren wol. De workshop vindt plaats in de theaterwerkplaats van Jeanne van Midde in het CC Jan van Besouw Goirle. Aanmelden of informatie: 013-5342915 of jeannevanmidde@hetnet.nl (mailto:jeannevanmidde@hetnet.nl). 

En is een cadeaubon voor deze workshop niet een origineel sinterklaaskadootje? Er zijn ook cadeaubonnen voor andere workshops, zoals beeldhouwen in speksteen, boetseren of schilderen. In overleg is altijd een datum af te spreken.

midde midde