Lokale schakel tussen bedrijf en werkzoekende

Matchpunt Goirle: lokale werkgevers hebben streepje voor

Betrokken personeel, goed gemotiveerd: ook in Goirle en Riel herstelt de economie zich en zoeken  bedrijven versterking. Aan de andere kant zijn er in onze gemeente werkzoekenden die niets liever willen dan aan de slag gaan. De truc is om de juiste match te maken tussen bedrijf en persoon. Dat doet Matchpunt Goirle. Een initiatief van de gemeente en uitzendbureau Justlogic. Waarmee u uzelf en uw onderneming helpt én bijdraagt aan een gezonde lokale economie.

 

Resultaat

Groeit uw bedrijf, denkt u aan uitbreiding? Neem dan contact op met Matchpunt Goirle. Matchpunt neemt alle rompslomp van u over: variërend van de selectie van een kandidaat tot en met de aanvraag van subsidies. ”Wij kennen de lokale arbeidsmarkt, juist via onze ervaring in de uitzendbranche” , aldus Renzo Borrani van Matchpunt.  Gaby Coolen voegt daaraan toe: ”En ik ken ’mijn’ werkzoekenden als geen ander, ik weet hoe graag ze willen én wat ze kunnen! Bovendien weet ik wat de overheid aan stimuleringsmaatregelen en subsidies biedt .” 

 

Meer weten?

Gaby Coolen en Renzo Borrani van Matchpunt Goirle vertellen u graag meer: T 013-711 00 99 (ook buiten werktijd) E:  info@matchpuntgoirle.nl (mailto:info@matchpuntgoirle.nl), W: www.matchpuntgoirle.nl (http://www.matchpuntgoirle.nl)

image003 image003
Gaby en Renzo van Matchpunt op bedrijfsbezoek Gaby en Renzo van Matchpunt op bedrijfsbezoek