“Aangenaam kennis te maken…”

ingevoerd op 18-11-2015

Karen Molin – van Overbeek –  Eauzeau Communicatie

“Mediawijsheid is van groot belang in deze tijd!” 

 

De ondertitel van haar bedrijf zegt alles: ‘Maakt online zichtbaar waar u goed in bent!’. Karen Molin – van Overbeek is expert op gebied van online communicatie en laat jouw bedrijf of organisatie stralen op het internet. Goede vindbaarheid, krachtige teksten en mediawijsheid zijn daarbij de kernwoorden.

Tegenwoordig beschikt bijna iedereen over een pc, laptop, smartphone of tablet met internet. De wereld ligt aan onze voeten! Alles wat je zoekt is op internet te vinden. Of het nu gaat om een paar nieuwe schoenen, doktersadvies of het laatste nieuws. Maar wat is betrouwbaar en vooral, wat niet? En wat zet jij zélf op internet (als privépersoon of als organisatie)… en wat niet? Met haar bedrijf Eauzeau Communicatie helpt Karen organisaties om media verstandig in te zetten.

 

Mediawijsheid
“In mijn werk als Mediacoach leer ik mensen wat je online zet en hoe je daarmee omgaat. Daarnaast ga ik in op hoe je informatie kunt vinden en op waarde kunt schatten. Dat is ontzettend leuk om te doen. Het heeft veel raakvlakken met mijn interesses, eerdere vakgebieden, overige werkzaamheden en vrijwilligerswerk: alles draait om informatieverstrekking en communicatie. Een tijdje terug ben ik als social media coach aan de slag geweest bij het Willem II College in Tilburg. Daar trainde ik het personeel dat zich bezighoudt met de sociale media kanalen van die school. Ik dacht bij mezelf: social media gebruik onder jongeren is interessant, hier wil ik meer van weten! Daarom ben ik een opleiding tot Mediacoach gaan volgen in Utrecht. Het is een officieel erkende opleiding op een relatief nieuw vakgebied! Ik richt me op scholen, gemeentes en zorg- en welzijnsinstellingen. Zij kunnen mij inhuren als zelfstandig coach, adviseur of trainer. Ook voor het bedrijfsleven is een Mediacoach interessant. Mediawijsheid is enorm belangrijk, zowel nu als in de toekomst.”

 

Hulp & Advies
Mediacoaching is één van de mogelijkheden van Eauzeau Communicatie. “Het speerpunt van mijn bedrijf ligt bij online communicatie. Ik vervul meestal de rol van projectleider, organisator en/of coördinator. Je kunt me inschakelen voor advies en hulp bij Social Media, zoals het opzetten van profielen, het plaatsen van berichten (hoe, wat en waar), maar ook voor het optimaliseren van je website. Je kunt dan denken aan het verhogen van de gebruiksvriendelijkheid en het vindbaar maken van je website door middel van de juiste zoekwoorden. Ik geef advies, coach en begeleid bedrijven tijdens hun online taken en train ze.”

 

Kennismaken?
“Mijn klantenkring vergroot ik door zowel online als offline zichtbaar te zijn. Natuurlijk heb ik een persoonlijk én zakelijk profiel op vrijwel elk Social Media kanaal. Ik netwerk veel en bezoek elke maand de Open Coffee in Goirle. Daarnaast ben ik actief in Goirle en omstreken, onder andere als Kwartiermaker lokale programmering voor de Bibliotheek Goirle. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Eauzeau Communicatie? Stuur dan een bericht via social media, mail, bezoek mijn website of bel voor een vrijblijvende kennismaking!” sluit Karen enthousiast af.

Karen Molin – van Overbeek, Eauzeau Communicatie, www.eauzeau.nl (http://www.eauzeau.nl),

info@eauzeau.nl (mailto:info@eauzeau.nl), 06 195 26 128

 

De Kennismaker

kennismaker kennismaker