Een gids boordevol communicatietips voor (startende) ondernemers

ingevoerd op 18-11-2015

Het leven van een zelfstandig ondernemer is een sprookje: zelf je tijd in delen, je ideeën direct omzetten in werkelijkheid en veel vrijheid. Tja, en dan nog ’de randzaken’, zoals administratie, sales en natuurlijk niet te vergeten: communicatie! ”Om je bedrijf een vliegende start te geven én goed te blijven draaien is communicatie van levensbelang. Een sterk imago, een degelijk communicatieplan en professionele uitingen zullen je bedrijf laten groeien,” vertelt Maartje Bertens. Afgelopen zomer schreef zij het boek ”Er was eens... wat oude sprookjes ons leren over moderne communicatie. ”Het is een onmisbare gids boordevol communicatietips voor ondernemers. Elk hoofdstuk begint met een passage uit een sprookje en vervolgens een koppeling naar het nu. De wolf uit het sprookje Roodkapje leert je hoe je een merk van jezelf maakt, de heks van Hans en Grietje laat zien hoe je klanten binnenhaalt en de Rattenvanger van Hamelen weet als geen ander hoe je likers en volgers op Social Media aan je bindt”

 

”Het boek neemt je stap voor stap mee op je reis door communicatieland. Van het ontwikkelen van een naam en huisstijl naar het zoeken van je doelgroep, je onderscheiden van concurrenten, het ontwikkelen van communicatie-uitingen zoals een nieuwsbrief en website en het maken van een communicatie- en marketingplan. Tekst en opdrachten wisselen elkaar af, zodat je tijdens elk hoofdstuk bewust met je eigen bedrijf bezig bent. Heb je het boek uit? Dan heb je een concreet plan van aanpak in handen en weet jij wat je moet doen om jouw bedrijf op communicatiegebied te laten stralen.” 

 

”Momenteel zetten we de spreekwoordelijke puntjes op de i en gaat het boek naar de drukker. Vanaf 2 december is het boek te verkrijgen bij GBG Primeur. Precies op tijd voor de feestdagen dus! Het is een mooi cadeau voor op je verlanglijstje. Zeker als je gebruik maakt van de voorinschrijving. Dan kost het boek geen €14,95 maar slechts €12,-. Het GBG zorgt vervolgens dat het boek voor je klaar ligt.”

 

Alvast een sneak preview van het boek zien? Of meer weten over ’Er was eens...’ volg dan het bedrijf van Maartje Bertens op Facebook: www.facebook.com/MoorCommunicatie (http://www.facebook.com/MoorCommunicatie).

maartje boek (3) maartje boek (3)