“Aangenaam kennis te maken…”

ingevoerd op 04-11-2015

Judith Smits– Knip K(n)apper

“Je moet je kapper 100% kunnen vertrouwen”

 

‘Als je haar maar goed zit!’ Maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Ga je voor een compleet nieuwe coupe, nieuwe kleur of alleen bijpunten? Bij Knip K(n)apper in Goirle krijg je een goed en eerlijk advies en een fantastisch nieuw kapsel tegen een scherpe prijs.

 

Judith Smits, eigenaresse van Knip K(n)apper geniet zichtbaar van haar werk. “Ik ben pas tevreden als mijn klanten dat ook zijn. Het is geweldig te zien, dat klanten hier met een grote glimlach op hun gezicht naar buiten stappen. Je ziet mensen veranderen!”

 

Combineren

De professionele kapsalon van Judith bevindt zich op de benedenverdieping van haar woonhuis. “Dat is ideaal! Ik heb een eigen ingang en toilet voor mijn klanten en een heerlijke salon aan een autoluw park in de Hellen, net achter de Frankische driehoek. Daarnaast ben ik ook thuis en kan ik mijn eigen zaak makkelijk combineren met mijn pasgeboren dochtertje. Het is met zo’n baby’tje erg fijn om je eigen tijd in te kunnen delen.”

 

Waardering

Het idee voor een eigen zaak borrelde al een tijdje. “Ik dacht bij mezelf: als ik het nu niet doe…! Daarnaast vroegen mijn klanten regelmatig of ik niet voor mezelf wilde starten. Na jaren van werken voor een baas was de tijd rijp. Met dit huis, waarbij we de benedenverdieping om konden bouwen tot salon, was ik om! Ik ben super blij met de klantenkring die ik inmiddels opgebouwd heb. Om mijn waardering naar mijn klanten uit te spreken heb ik een spaarsysteem met stempels. Bij 10 stempels krijg je 7,50 korting op een behandeling of product.”

 

Blindelings vertrouwen

“Mijn salon is geschikt voor mannen, vrouwen en kinderen. Mijn specialisatie ligt bij kleuren. Daarin heb ik de hoogst mogelijke opleiding gehad. Kleuren is ontzettend leuk om te doen, maar ik kan niet echt zeggen dat een bepaalde behandeling mijn voorkeur heeft. Bij Knip K(n)apper draait het erom dat het goed is. Daarom werk ik ook alleen maar met de producten van Schwarzkopf. Op die producten kan ik blindelings vertrouwen. Ik ken ze door en door. Dat vertrouwen straal je ook uit naar klanten.”

 

Actie!

“Als kennismakingsactie krijgen alle nieuwe klanten in november en december een verzorgingspakketje mee. Daarnaast houd ik een ‘Like & Win actie’ op Facebook, waarbij de mensen die mijn bericht liken en delen een gratis knipbeurt kunnen winnen!”

 

Benieuwd? Kom eens langs! Knip K(n)apper is open op maandag (8.30u – 18.00 u), donderdag (17.30u – 21.00u), vrijdag (8.30u – 18.00u) en zaterdag (8.30u – 14.00 u).

 

Judith Smits, Knip K(n)apper, Achterste Ven 3 Goirle. T: 013 – 822 66 64 .

W: www.knipknappergoirle.nl (http://www.knipknappergoirle.nl) E: info@knipknappergoirle.nl (mailto:info@knipknappergoirle.nl)   

 

De Kennismaker

kennismaker45 kennismaker45