“Aangenaam kennis te maken…”

ingevoerd op 28-10-2015

Marion van Iersel - VIA Riel

“VIA Riel ontzorgt en bespaart uw bedrijf tijd én geld” 

 

Ze wordt blij van cijfers en pakt een achterstand in de administratie nauwkeurig en deskundig aan. Marion van Iersel is een kei in haar vak en ondersteunt met haar bedrijf VIA Riel (dat staat voor Van Iersel Administratie Riel) diverse bedrijven uit Riel en omgeving op het gebied van advies, boekhoudkundige en secretariële werkzaamheden.  

Als penningmeester van ondernemersvereniging De Kennismaker hoorde ze met regelmaat ondernemers klagen: ze vonden hun vak geweldig en vonden het leuk om zzp’er of mkb’er te zijn, maar de administratie en financiële afwikkeling… daar lag niet hun sterkste punt. Dat resulteerde bij velen in frustratie, ongemak en soms zelfs achterstand. ‘Dat kan anders!’ dacht Marion. Ze zat tijdelijk thuis, vanwege een reorganisatie bij haar voormalig werkgever. Met haar jarenlange ervaring in secretarieel, financieel en administratief werk moet zij toch iets kunnen betekenen voor deze zzp’ers en mkb’ers? Ze ging als zelfstandige aan de slag en schreef haar bedrijf ‘VIA Riel’ medio mei 2015 in bij de Kamer van Koophandel.

 

Ervaring
“Bedrijven en zzp’ers kunnen me benaderen voor advies en secretarieel werk, zoals notuleren, archieven opschonen, brieven opstellen, processen optimaliseren en receptiewerkzaamheden. Maar ook voor boekhoudkundige taken, zoals debiteuren- en crediteurenbeheer, verwerken mutaties, belastingaangifte, facturatie en bankzaken kan ik ondernemers ontzorgen, ondersteunen en waar nodig taken overnemen. Hierdoor kunnen zij zich meer bezig houden met ondernemen. In mijn carrière heb ik veel dingen gezien en geleerd. Ik ben werkzaam geweest in diverse werkomgevingen, verschillende sectoren en functies. Die ervaring gebruik ik tijdens mijn werkzaamheden voor VIA Riel.”

 

Win-win!
“Grote bedrijven hebben vaak personeel in dienst voor de financiële en administratieve zaken. VIA Riel kan dit invullen voor de eenmanszaken zzp’ers en bedrijven uit het MKB. Die doen het vaak zelf, wat enorm veel tijd kost. Óf ze huren een dure accountant of boekhouder in. VIA Riel bespaart bedrijven tijd, geld en administratieve zorgen, waardoor we samen een succes maken van uw onderneming! Win-win dus!”

Benieuwd naar de mogelijkheden van VIA Riel voor U? Bezoek dan de website, vraag een vrijblijvend gesprek aan en/of volg VIA Riel op Facebook!

 

VIA Riel (Van Iersel Administratie Riel), Marion van Iersel Vijfhuizenbaan 5, 5133 NH Riel, www.viariel.nl (http://www.viariel.nl), marion.viariel@gmail.com (mailto:marion.viariel@gmail.com), 06- 124 58 110.

 

De Kennismaker

kennismaker44 kennismaker44