Maaike Verhoeven kan zich laten verwennen bij Mariëmma Hair, Nails & More

ingevoerd op 28-10-2015

Het heeft de redactie wat moeite gekost om Maaike Verhoeven uit Riel op de hoogte te stellen van het feit dat ze een van de laatste hoofdprijswinnaars was van onze najaarspuzzel. Vanwege haar drukke werkzaamheden bij WiG aan de Sint Jansstraat in Goirle, een tehuis waar zowel verstandelijk gehandicapten als verstandelijk en lichamelijk gehandicapten wonen, bleek ze erg moeilijk bereikbaar te zijn.  Het was pas kort voor de prijsuitreiking dat ze te horen kreeg dat ze maandag namiddag bij Mariëmma Hair, Nails & More verwacht werd. Met haar afgemaakte limerick “Wat zou het toch leuk zijn om deze prijs te ontvangen” won ze behandelingen naar keuze ter waarde van 200 euro. Een prijs, die bij Maaike erg in de smaak viel, ze was er heel blij mee. Nu kan ze zich eens een keer lekker laten verwennen door Maria Teklenburg, eigenaresse van Mariëmma Hair, Nails & More.

 

Mariëmma Hair, Nails & More

Zoals de naam al doet vermoeden kun je bij Mariëmma terecht voor diverse behandelingen en producten ter ondersteuning van je uitstraling en lichamelijke balans. Een goed verzorgd uiterlijk is immers de basis voor zelfvertrouwen, zo staat op de website van deze onderneming te lezen.

Maria Teklenburg is van beroep kapster en nagelstyliste. In haar salon aan de Parallelweg in Goirle vormt de nagelstudio samen met de verkoop van Energetix magneetsieraden wel de hoofdactiviteit.

Manicure, het verzorgen van handen, nagels en vooral ook de nagelriemen is bij Maria in goede handen. Ook is er bij haar de mogelijkheid om uw voeten te laten verwennen met een heerlijke Spa-Wellness pedicure met voet- en nagelverzorging.

Ook voor de Energetix magneetsieraden blijkt grote belangstelling te bestaan.  Deze sieraden hebben een verrassende uitwerking op het welzijn van mensen.

Uiteraard is iedereen van harte welkom in haar salon. Wel is het verstandig om vooraf altijd even een afspraak te maken, dan kan Maria de tijd vrij maken die u verdient.

Neem voor meer informatie een kijkje op de website http://mariemma-hairandnails.nl/ (http://mariemma-hairandnails.nl/)

 

JP

 

Mariemma Mariemma