“Aangenaam kennis te maken…”

ingevoerd op 14-10-2015

Paul Verkooijen – Spuiterij Mika

“Als je echt vakwerk aflevert, is er weinig concurrentie” 

 Klantgerichtheid, afspraken nakomen en snelheid zijn de kernwaarden van Spuiterij Mika, het bedrijf van Paul Verkooijen. Maar ook gemoedelijkheid: “De meeste klanten weten hier de weg. Ze pakken zelf koffie en nemen een kijkje in onze werkplaats.”

“Wij spuiten bijna alles: kunststof, meubels, radiatoren, deuren, noem het maar op! Eigenlijk alles behalve auto’s en motoren. We werken voornamelijk voor bedrijven. Die bedrijven komen zowel uit de omgeving als wat verder weg in het land. Omdat we hier beschikken over heel goed materiaal en wel houden van een uitdaging, weten veel mensen ons pand in Goirle te vinden. Jeugd komt hier met een oude kast van oma die wij opknappen en een frisse look geven. Bedrijven laten hun winkelinrichting bij ons behandelen en anderen komen voor het overspuiten van meubels. Kijk, en dit zijn unieke onderdelen voor een grote boot, die wij van een zeer speciale kleur hebben voorzien,” vertelt Paul enthousiast terwijl hij de ruime werkplaats toont. “We hebben hier van alles: ruimtes voor het schuren en lakken van materiaal, een aparte ruimte voor het schuren van MDF, een menghok, diverse compressors en opslagruimtes. Daarnaast heb ik twee showrooms ingericht om klanten te kunnen tonen wat we doen. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos! Daarmee onderscheiden we ons van de concurrent. Of, zoals onze slogan het al zegt: ‘Als je echt vakwerk aflevert, is er weinig concurrentie’.”

 

Nauwkeurig én snel
Paul maakt lange dagen. Soms is hij wel tien uur achter elkaar in de spuiterij te vinden. “Ik vind het ook allemaal even leuk. Overdag ben ik veel bezig met het contact met mensen, aansturen van mijn personeel en kantoorwerk. ’s Avonds ga ik in de spuiterij aan de slag en komen er regelmatig klanten langs om nog snel even wat af te geven. Ik denk dat dat een van onze sterke punten is. We staan altijd klaar voor de klant. Daarnaast werken we nauwkeurig én snel. We doen er alles aan om ons werk op tijd af te hebben. Ik heb drie man in dienst, één ZZP’er en één man op afroep. Met deze club verzetten we enorm veel werk.”

 

Talloze mogelijkheden
“Wanneer iemand interesse heeft in ons werk en graag een meubel, radiator, mdf-plaat, keuken, compleet winkelinterieur of metalen, glazen of kunststof object wil voorzien van een lakafwerking kom ik graag op locatie voor een gesprek. Of ik nodig iemand bij ons in de werkplaats uit, zodat ze direct kunnen zien hoe wij werken en wat er allemaal mogelijk is,” sluit Paul enthousiast af. De plicht roept: er staat een klant voor de deur en er ligt nog genoeg werk op de plank. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk op de website, bel of kom langs bij Spuiterij Mika!

 

Paul Verkooijen, Spuiterij Mika, Vollerstraat 5 Goirle, T: 013 534 3200 W:www.spuiterijmikabv.nl (http://www.spuiterijmikabv.nl)    E: info@spuiterijmikabv.nl (mailto:info@spuiterijmikabv.nl)

 

De Kennismaker

 

kennismaker 42 kennismaker 42