Xmix. Het ideale kerstgeschenk voor uw medewerkers

ingevoerd op 14-10-2015

Met een kerstgeschenk spreekt u graag uw waardering uit naar uw medewerkers. Maar waar maakt u ze blij mee?

Tijdens de sfeervolle XMIX-kerstpakkettenmarkt stellen uw medewerkers hun eigen kerstpakket samen, volledig naar eigen wens en binnen het vooraf door u bepaalde budget. Vier avonden ( 14 t/m 17 december) lang heten wij u en uw medewerkers welkom bij XMIX, een bijzonder sfeervolle kersmarkt bij de Commanderie in Tilburg/Riel!

XMIX is een samenwerkingsverband van vijf Goirlese ondernemingen en een mooie zaak uit Hilvarenbeek. De deelnemers zijn Mimi kook en tafelcultuur, Kaas en meer, Pour vous Angele Vekemans, Juwelier Hoogendoorn, Blz Boekhandel Buitelaar en Wijnkoperij Van Lieverlee.

Uiteraard is er ook de mogelijkheid om er een extra feestelijke avond van te maken. Met diverse extra’s zoals een borrel, buffet of diner in een voor u gereserveerde zaal maken we er samen een echt kerstfeest van. Aan de gezellige kramen van onze lokale ondernemers kan er gekozen worden uit een gevarieerd en verrassend assortiment aan geschenken. Van de beste boeken tot lekkerste wijnen, van uitheemse kazen tot prachtige sieraden, van hippe keukenaccessoires tot geurende doucheproducten. Medewerkers die niet aanwezig kunnen zijn kunt u verblijden met een XMIX-bon, die in te leveren is bij de zes aangesloten bedrijven. Uiteraard kunt ook helemaal voor de XMIX- bon kiezen als kerstgeschenk.

Een origineel kerstcadeau begint in uw eigen omgeving voor en door lokale ondernemers.

Bel met Wilma Hoogendoorn op 013-5345473 of mail

info@juwelierhoogendoorn.nl (mailto:info@juwelierhoogendoorn.nl) voor het maken van een afspraak of kijk op www.xmixgeschenken.nl (http://www.xmixgeschenken.nl)

image1 image1
Xmix_Website_header Xmix_Website_header
Xmix_Logobalk_nieuw Xmix_Logobalk_nieuw