“Aangenaam kennis te maken…”

ingevoerd op 01-10-2015

John van Nuenen  – Bouwbedrijf John  van Nuenen

“Ik vind het belangrijk om te werken met lokale werkkrachten” 

 

‘De ergernis over de slechte kwaliteit duurt voort, als de vreugde over de lage prijs reeds lang vergeten is!’ Het is een kreet die bij John van Nuenen op zijn visitekaartje staat. “Iedereen is tegenwoordig de snelste en de goedkoopste, maar dat wil niet altijd zeggen dat ze de beste zijn.”

“De werkwijze van mijn bedrijf is heel helder: samen bespreken we jouw verlanglijstje mondeling en zetten we je wensen op papier. Je ontvangt een eerlijke, degelijke offerte. Bij mij geldt afspraak is afspraak. Vervolgens gaan we voor je aan de slag. Weersomstandigheden heb je niet in de hand, maar de rest heb ik allemaal onder controle. Meestal verricht ik projecten in bouw en verbouw bij particulieren. Je merkt echt dat de markt aantrekt. Ik werk veel samen met mijn broer. Hij doet het houtwerk en ik het cement. Daarnaast heb ik tien zzp’ers in mijn netwerk die met grote regelmaat voor ons werken. Dat gaat van een dakdekker tot een tegelzetter en van een kitter tot een stratenmaker. Het zijn hoofdzakelijk zzp’ers uit Goirle. Ik vind het belangrijk om te werken met lokale krachten.”

 

40.000 stenen!
“Het mooiste project dat ik tot nu toe uitgevoerd heb, is een enorme zwemvijver in Asten. Daar gingen maar liefst 40.000 stenen in! Het project heeft ook in ‘de VT Wonen van de vijvers’ gestaan. Een super de luxe vijver, die elf etmalen nodig had om vol te lopen met water. Vervolgens gingen er enorme Koi Karpers in,” vertelt John enthousiast.

 

Balans
De toekomst voor John ziet er goed uit: twee nieuwbouw woningen in Riel, een woning in Bavel, twee flinke verbouwingen in Goirle en Hilvarenbeek. Én een mooi project dat hij voor Ad van Riel van Reaseuro uit mag voeren. Aan werk geen gebrek dus! Toch weet John als geen ander hoe belangrijk de balans tussen werk en privé is. “In de bouw kun je, als je dat wilt, altijd werken. Dat deed ik vroeger ook. Inmiddels weet ik wel beter.” Dat zijn familie een belangrijke rol speelt in zijn leven is te zien aan zijn gehele handelen en denken. En aan de stenen buitenmuur van zijn woning: “Daar heb ik een laag cement over gesmeerd zodat de kinderen daar, toen ze klein waren, hun eigen tekeningen in konden maken.” In het cement zijn stokpoppetjes getekend, zie je afdrukken van aardappelstampers en bierdopjes. “Dat was zo leuk!” sluit John af, terwijl hij zijn zoon gemoedelijk op zijn schouder klopt.

 

Bouwbedrijf John van Nuenen – Spinnerijstraat 22-03 Goirle – 06 21 93 82 58

 

De Kennismaker

kennismaker kennismaker