Uitnodiging Streekmarkt Roovertsche Leij

Ondernemers van harte welkom

De Week van het Landschap bij Natuurpoort De Roovertsche Leij wordt op zondag 25 oktober feestelijk afgesloten met een streekmarkt vóór en door de streek. Aanbieders van streekproducten, recreatie, toerisme, natuur en cultuur uit de regio van Goirle zijn hierbij van harte uitgenodigd.

 

Ondernemersverenigingen Land van de Hilver, Stichting Kempen Goed en natuurbeheerders Brabants Landschap en De Kempische Landgoederen hebben de handen ineen geslagen om zoveel mogelijk ondernemers uit de regio bij elkaar te krijgen op één feestelijke streekmarkt. Deze dag vangt aan met een streekontbijt voor 150 personen, waarna de streekmarkt plaats zal vinden in combinatie met allerlei activiteiten voor jong en oud. Bij groot succes zal de streekmarkt jaarlijks op het terrein van de Natuurpoort gehouden worden. 

Meedoen?

Stuur een e-mail naar

svanloon@brabantslandschap.nl of bel 0411 - 622 775.

 

Week van het Landschap

Brabants Landschap organiseert ieder jaar in één van haar gebieden de Week van het Landschap, een gratis evenement in de natuur boordevol activiteiten voor jong en oud. Dit jaar vindt de Week plaats bij Natuurpoort De Roovertsche Leij in Goirle van 18 tot en met 25 oktober.

Kijk op www.weekvanhetlandschap.nl voor een sfeerimpressie en voorlopig programma.

streekmarkt1 streekmarkt1
streekmarkt2 streekmarkt2
streekmarkt3 streekmarkt3