Fietstocht De Schakel krijgt Nederlandse lus

Start 30 augustus bij Radio Paloma voor deze fietshappening

Bij onze zuiderburen, in het Kempense deel van de Provincie Antwerpen, is fietstocht De Schakel al jaren een begrip. Duizenden fietsers stappen de laatste zondag van augustus op de fiets, om de zomervakantie sportief af te sluiten. De Schakel is een fietstocht voor het hele gezin door de Antwerpse Kempen. Door verschillende lussen aan elkaar te ”schakelen”, kunt u zelf de route en lengte van uw tocht bepalen.

Om de, ongeveer 10 km, kunt u een tussenstop maken in een van de vele start- en pauzeplaatsen, de zogenaamde ”hutten”. Daar is gezorgd voor gevarieerde animatie en volop eten en  drinken.

Dit jaar is de route van De Schakel weer verder uitgebreid.

 

Zo is er een nieuwe lus bijgekomen die u van Meersel-Dreef over Chaam en Alphen naar Poppel brengt. Van daaruit kunt u naar Weelde en Baarle-Hertog rijden.

 

Fietsers uit Poppel, Hilvarenbeek,  Esbeek, Goirle, en Tilburg en omstreken kunnen starten in Poppel bij Radio Paloma, aan Aarle 33, in de zogenaamde Krombendershut.

 

Vanuit Poppel kunt u zelf uw tocht samenstellen en zelf de afstand bepalen die u die dag wilt fietsen. De tocht is volledig uitgepijld en u rijdt op goede, rustige wegen. Bij Radio Paloma is voldoende parkeergelegenheid zodat u met uw fietsen op de fietsendrager van de auto daar kunt starten voor deze fantastische tocht. Deelnameprijs is slechts 4 euro voor volwassenen en 2 euro voor kinderen tot 12 jaar. Met uw deelname maakt u tevens kans op waardevolle prijzen, waaronder vier fietsen!

Vertrekken kan van 8:00 tot 14:00 uur. U moet voor 18:00 uur uw deelnemerskaart weer inleveren. Meer informatie op www.schakel.be

 

U bent van harte welkom bij Radio Paloma, Aarle 33, in Poppel om te starten voor deze, door en door Kempense, fietstocht.

fietstocht2 fietstocht2