Magazine Geniet in Goirle en Riel 1-2015

ingevoerd op 18-04-2015

Omdat dit magazine ruimschoots in de behoefte voorziet heeft de redactie besloten om voor het derde opeenvolgende jaar een tweetal uitgaven van dit toeristisch magazine uit te brengen. Goirle en Riel hebben veel te bieden op toeristisch gebied en daarom is het de moeite waard om dit met gasten en bezoekers aan onze gemeente te delen. Zeker nu met de in aanbouw zijnde poort van Goirle wordt het op termijn aantrekkelijk onze gemeente met een bezoek te vereren omdat er hiermede een koppeling wordt gelegd tussen de natuur en het centrum van onze gemeente. Dus eerst genieten van de rijke natuur rondom onze gemeente en daarna genieten van een kopje koffie of een drankje op de vele terrassen die de beide kernen van onze gemeente bezitten.

Daarnaast niet te vergeten de verschillende kampeer- en overnachtingsmogelijkheden die onze gemeente rijk is waardoor u meerdere dagen van al dit moois kunt genieten.

Kortom ‘Geniet in Goirle en Riel’ is de leus die de lading dekt en daarbij kan dit magazine een goede leidraad zijn. Ik zou zeggen: Geniet er van!

GbG Primeur uitgever

Fons Smits

Klik hier voor de digitale versie van het magazine. (http://burogoirle.sitehand.nl/pg-7806-7-68266/pagina/geniet_in_goirle_toeristisch_magazine.html)

geniet in goirle01kopie geniet in goirle01kopie
Heemerf de Schutsboom Heemerf de Schutsboom
hei 3 hei 3
hoofd38b hoofd38b
hoofd38c hoofd38c
IMG_4124 IMG_4124
molenpark molenpark