Opening La Poubelle Goirle drukbezocht

De opening van de nieuwe winkel van La Poubelle Goirle aan de Nobelstraat in Goirle trok afgelopen zaterdag 1.400 bezoekers. De bezoekers waren erg enthousiast over de inrichting van het pand en de artikelen die er te koop zijn. Op 7 maart wordt bij La Poubelle Goirle een open dag gehouden waarbij ook de officiële opening plaatsvindt.

Assortiment
Vanaf 1 januari 2015 exploiteert La Poubelle in opdracht van gemeente Goirle de kringloopwinkel. La Poubelle heeft deze opdracht na een Europese aanbesteding gegund gekregen. Het pand is 1 januari 2015 leeg opgeleverd en is compleet opnieuw ingericht. La Poubelle Goirle gaat net als in Tilburg een breed assortiment aanbieden die regelmatig ververst wordt. Elke dag zijn er nieuwe items in de winkel te vinden. Reden genoeg om gewoon eens binnen te lopen en je geluk te beproeven! De winkel is maandag vanaf 13.00 uur tot 17.00 uur geopend en de andere dagen van 9.30 uur tot 17.00 uur.

Keurmerk Kringloopbedrijven
La Poubelle heeft professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staan. Dit is inmiddels bekrachtigd door het behalen van het Keurmerk Kringloopbedrijven. Dit keurmerk is een initiatief van de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland om onderscheid te maken in de wirwar van 2e hands winkels zodat de professionaliteit binnen de branche verder vergroot wordt. En natuurlijk zullen de vastgestelde kwaliteitseisen ook van toepassing zijn op kringloopwinkel Goirle.

Werkgelegenheid
La Poubelle Goirle gaat net als in Tilburg werk bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door jarenlange ervaring op het gebied van sociale activering, dagbesteding, begeleiden van vrijwilligers en andere trajecten is er op het gebied van begeleiding veel expertise opgebouwd.