Restaurant De Eetkamer gaat in jubileumjaar voor een totale make-over

Vanwege verbouwing van 9 tot en met 20 februari gesloten

Restaurant De Eetkamer aan de Tilburgseweg in Goirle bestaat op vrijdag 1 mei 2015 precies twintig jaar. Alle reden voor eigenaren Tonny en Christel van Burk om het interieur in een nieuw jasje te steken. Hadden ze aanvankelijk het plan om alleen maar nieuwe tafels en stoelen aan te schaffen, al snel besloten ze om het totale interieur van het restaurant aan te pakken. De ideeën die ze hierbij hadden zijn door Horecaontwerpbureau Beers|Brickworks vertaald naar een verrassend interieurontwerp . Op 9 februari wordt aan de verbouwing begonnen. Vanaf zaterdag 21 februari zal het resultaat te bewonderen zijn: gewaagde nieuwe kleuren (o.a. veel olijfgroen, jeansblauw, bruin corduroy en als gekkigheidje fuchsia roze), een gedurfde nieuwe indeling en comfortabel nieuw meubilair (waaronder veel banken). Ook wordt de akoestiek aangepakt. Aanpassing van de vloer, nieuwe gordijnen en het aanbrengen van een limekleurige mosmuur zullen leiden tot een daling van het geluidsniveau.

Delfts blauwe bordjes gezocht
Christel wil graag de wanden versieren met Delfts blauwe borden. “Als mensen een bord willen doneren, zijn ze van harte welkom”, aldus Christel. Daar zou ze erg blij mee.

De koelkast moet leeg!
In verband met de verbouwingssluiting moet de koelkast leeg. Daarom is er op vrijdag 8 februari een op=op menu. Er zijn deze dag twee zittingen, om 17.00 en om 20.00 uur. Reservering hiervoor is gewenst.

Klaar voor de toekomst
Het uiteindelijke resultaat van de verbouwing zal een sfeervol en warm restaurant zijn, waarmee Tonny en Christel weer helemaal klaar zijn voor de toekomst en waarin ze nog vele jaren u als gast hopen te kunnen begroeten.

JP
De nieuwe kleuren van De Eetkamer De nieuwe kleuren van De Eetkamer