Expositie schilderijen en beelden - Goirle

In de maanden januari, februari en maart exposeren 3 Goirlese kunstenaars hun werk in het kantoorgebouw van Kompaan aan de Rillaersebaan 75 in Goirle. U treft daar schilderijen van Marianne Tabor-Dielen en Dimph van den Broek-Willemen en stenen beelden van Cor van de Korput.

Marianne Tabor-Dielen (1946) schildert sinds 2007 en is autodidact. Ze heeft wel diverse schilderlessen gevolgd. Schilderen is haar hobby en passie. Ze werkt wekelijks samen met een klein schildergroepje. Marianne werkt met acryl in combinatie met verschillende andere materialen, soms ook met bladgoud, brons en koper. Haar voorkeur gaat uit naar abstract waarin u als toeschouwer uw eigen fantasie mag volgen.

Dimph van den Broek-Willemen (1955) is haar leven lang al geïnteresseerd in kunst. Vanaf 2008 is het schilderen een passie geworden waarmee zij dagelijks bezig is. Dimph werkt met acrylverf op doek en gebruikt daarbij diverse andere materialen. Ze is autodidact maar werkt wekelijks samen met anderen in een enthousiaste schildergroep.

Cor van de Korput (1943) is pas na zijn pensionering echt serieus aan het beeldhouwen begonnen. Inmiddels is hij voor het 5e jaar lid van Atelier ’78 in Goirle. Zijn werk bestaat uit abstracte en figuratieve beelden uit diverse steensoorten. Hij werkt zijn figuratieve beelden bewust niet tot in detail uit – de impressie is hierbij het belangrijkst.

U kunt de expositie bezoeken vanaf nu tot en met 27 maart.
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Vrije toegang.

De expositie wordt op vrijdag 23 januari om 15.30 uur officieel geopend door de Goirlese kunstenares Dorothé van de Wiel. U bent hierbij van harte welkom.
Bezoekadres: Kompaan, Rillaersebaan 75, 5053 EA Goirle, 013 5309400