De Nationale Voorleesdagen in de Bibliotheek Goirle

Voorlezen en prentenboeken voor kinderen van 0 tot 6 jaar, dat is waar het van 21 januari t/m 1 februari 2015 om draait in de Bibliotheek Goirle. Tijdens De Nationale Voorleesdagen prikkelen we de fantasie van de allerkleinsten, peuters en kleuters met tal van leuke activiteiten. Centraal hierbij staat het Prentenboek van het Jaar: ‘Boer Boris gaat naar zee’.

Woensdag 21 januari : Nationale Voorleesontbijt
Op woensdag 21 januari ben je om 9.30 uur welkom in de Bibliotheek Goirle voor het voorleesontbijt. Meneer de Boer van Campingboerderij Breehees komt vertellen over het leven op de boerderij en leest het Prentenboek van het Jaar voor. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. Elisabeth omlijst het verhaal met liedjes, en Olifant komt natuurlijk mee.

Woensdag 21 januari : ’s Middags: winterkou of zomerzon?
Op woensdag 21 januari om 15.00 uur leest Elisabeth voor in de Bieb. Thema: Winter! Zullen we de sneeuwvlokken wegblazen, of gaan we toch liever net als Boer Boris op vakantie naar zee? Kom gezellig luisteren met je peuter of kleuter – en ook kinderen uit groep 3 en 4 zijn van harte welkom.

Locatie: Kinderhoek Bibliotheek Goirle, Kloosterstraat 22.