Het Duvelfist 2015 !

Beste Carnavalsvierders,

Tijdens Carnaval organiseren we weer het Duvelfist op zaterdagavond, 14 februari 2015 in de “Commanderie” tussen Riel en Goirle. We maken er weer een groot feest van.


Dit jaar staan de orkesten te dringen om op het Duvelfist te mogen optreden. Zo zijn al vastgelegd Fiësta Servessa, Op de Bonne(n)fooi, Black WoooW, SHE’S, de Blaospepkes en Feestorkest Op Dokters Recept. Kortom: als je van live-carnavalsmuziek houdt, zit het wel goed. Het is een avond voor mensen die graag carnaval vieren en zoals jullie dat willen. Gewoon met goede muziek, een gedeelte waar de DJ-muziek te horen zal zijn, en een ander gedeelte waar het volume van de muziek het mogelijk maakt om met elkaar te praten. De carnavalsorkesten zullen weer in een andere ruimte optreden. De avond wordt niet onderbroken door toespraken en andere “plichtplegingen”. Gewoon een lekker feestje met een drankje en een hapje, enne… natuurlijk zullen ook dit jaar weer de traditionele gratis zakjes friet worden uitgedeeld.

Bestel snel kaarten. Heb je vrienden die ook mee willen, bestel dan extra kaarten! Toegangskaarten kosten slechts € 5,-- per stuk, en daarvoor krijg je 2 consumpties, zeer regelmatig een hapje tijdens de avond, goede muziek, en veel, heel veel plezier. Koopt u de kaarten in de voorverkoop, dan maakt u kans op 15 maart, met een introducé een bezoek te mogen brengen aan de Schrobbelèr-distilleerderij.

Dit jaar kunnen kaarten ook via de mail besteld worden. Mailtje met adresgegevens naar j.j.m.c.lamers@hetnet.nl en het bedrag overmaken naar NL 11 INGB0002 7276 56 t.n.v. Lamers-Goirle. De kaarten worden dan thuisbezorgd. Natuurlijk zijn vrienden en kennissen van jullie hartelijk welkom.
Zorg dat je er bij bent, op hèt carnavalsfeest van 2015: ’t Duvelfist, 14 februari!