G.S.B.W. Nieuws

GSBW verliest ook de laatste wedstrijd voor de winterstop

Vandaag stond de laatste wedstrijd voor de winterstop en van de 1e ronde tegen Bavel op het programma. Bavel stond op de 11e plaats met 11 punten uit 11 wedstrijden. Trainer Cemal Yilmaz begon deze zondag met de volgende 11 aan deze belangrijke wedstrijd: Benny Vermeer, Michael Tschmarke, Dave Tierie, Koen Kuijten, Roy Donders, Luke Vrinds, Niek Nihot, Wesley van Gestel, Tim Otten, Dave Welten en Robin Vugts. Op de bank namen plaats: Dave van Berkel, Tom Gagliardi, Bjorn Willemsen, Casper de Blouwe en de weer van zijn hamstringblessure herstelde Koen Meijboom.
Voorafgaand aan de wedstrijd had pupil van de week Wout Smulders het goede voorbeeld gegeven. Middels een prima schaarbeweging liet hij enkele Bavel verdedigers ontluisterend achter zich en scoorde beheerst de 1-0. De tegenstander was dus gewaarschuwd.
1e helft: GSBW begon aanvallend aan de wedstrijd. Via de vleugels werden er enkele prima voorzetten afgegeven. De spitsen konden echter nog niet gevaarlijk worden. In de 8e minuut werd het dan ongelukkig 0-1. Na een mislukte terugspeelbal was Robin Adriaansen alert en liet Benny met een prima lob kansloos. Beide 11-tallen speelde slordig in deze beginfase en leden onnodig veel balverlies door verkeerde passes. In de 30e minuut viel er een prima schot van Robin te noteren. Zijn inzet vanaf ongeveer 18m kon door de Bavel keeper niet worden vastgehouden. De rebound was voor Wesley maar zijn inzet werd door een Bavel verdediger geblokt. Iedereen dacht daarbij aan hands behalve de scheidsrechter. In de 36e minuut kreeg Bavel een vrije trap te nemen vanaf ongeveer 25m. Robin Adriaansen knalde de bal snoeihard op het doel. Via de vingertoppen van Benny belandde de bal op de lat. De rebound was voor Falko Fokkema die de bal kon binnen tikken. Helaas voor Bavel en gelukkig voor GSBW besloot de scheidsrechter dit doelpunt af te keuren wegens buitenspel.
In de 39e minuut viel de 1e gele kaart. Na een ongelukkige botsing van Luke met Nick Burgers kreeg eerstgenoemde de gele kaart voorgehouden. Trainer Cemal Yilmaz gaf onder de rust aan dat er best wat agressiever mocht worden gespeeld en dat de vrije ballen te simpel bij de tegenstander werden ingeleverd. Tevens werden er onder de rust 2 spelers gewisseld door de GSBW trainer. Bjorn kwam in het veld voor Dave W. en Luke werd vervangen door Koen M. Al snel in de 2e helft kwam Bavel op 0-2. Na een prima ingestudeerde vrije trap kon Falko Fokkema de bal simpel bij de 2e paal binnen koppen. In de 51e minuut kwam GSBW op 1-2. Koen M. nam de bal vanaf ongeveer 30 m op de pantoffel en verraste de iets voor zijn doel staande Bavel doelman met een schot in de linkerbovenhoek. GSBW kreeg weer hoop. In de 61e minuut werd het 1-3 door Falko Fokkema. Een voorzet vanaf links door Robin Adriaansen kon simpel bij de 2e paal worden binnengekopt. 3 minuten later moest de geblesseerde Koen K. het veld verlaten voor Casper. In de 70e minuut werd het 1-4. Vanaf links kon Robin Adriaansen, op het randje van buitenspel, alleen richting Benny lopen. Met een schuiver in verre hoek liet hij deze kansloos. In de 81e kreeg Koen M. nog een schietkans. Op aangeven van Wesley schoot hij iets te gehaast waardoor de bal net over het doel gaat. 3 minuten voor het eindsignaal werd het dan ook nog 1-5. De uitblinker aan Bavel zijde, Glenn Kools, werd na een snel genomen vrije trap prima in stelling gebracht door Martijn Willemsen. Geheel vrijstaand liet hij Benny kansloos.

De 1e seizoen helft zit erop. Wij wensen alle supporters fijne feestdagen en een goede jaarwisseling. Ondanks de tegenvallende resultaten hopen wij toch weer op jullie steun.
Op 25 januari 2015 wordt de competitie weer hervat met de uitwedstrijd tegen TVC Breda.

Extra ledenvergadering woensdag 17 dec 19.30 uur
Op woensdag 17 december a.s. zal in ons clubhuis een extra ledenvergadering worden gehouden.
Agendapunten zijn:

1, INVULLING VACANTE FUNCTIE SECRETARIS

2. WAARDEN EN NORMEN

3, FUNCTIONEREN BESTUUR

aanvang: 19.30 uur. (1 uur vervroegd ivm mogelijkheid na afloop samen in de kantine te kijken naar PSV-Feyenoord op groot scherm)

Wij rekenen op een goede opkomst

Het bestuur.

GSBW spaart voor een nieuw AED apparaat
Bij een hartstilstand is reanimeren en de inzet van een AED van levensbelang. Een AED is een draagbaar apparaat dat via gesproken opdrachten helpt bij het reanimeren. Helaas is het oude AED apparaat aan vervanging toe en is momenteel niet meer functioneel. Anja Kuijpers en John van de Wouw hebben op zich genomen om hiervoor geld in te zamelen. zij zullen de komende tijd bij activiteiten zoals o.a sinterklaasmiddag en op zaterdagen en zondagen in de kantine aanwezig zijn met een collectiebus/kistje. Zij zullen zich opstellen bij één van de hangtafels in de kantine van GSBW. Hier kunt U een vrijwillige bijdrage in doen. Zij zullen niet komen ”schooien”voor een donatie, het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk leden en niet leden vrijwillig een donatie zullen/willen doen.

De kosten voor een AED liggen momenteel rond de 1500 euro. Een klein bedrag waardoor mensen levens gered kunnen worden. Wij hopen dan ook dat iedereen de noodzaak ervan inziet dat er een nieuw AED apparaat in onze kantine komt te hangen en een bijdrage wil doneren. Mocht U een groter bedrag willen sponsoren voor onze nieuwe AED dan zijn zij bereid om dit bij U aan huis te ontvangen.

Kerstbingo
Vrijdag 19 december vind onze jaarlijkse kerstbingo weer plaats.
Dit jaar met diverse mooie prijzen en als hoofdprijs een airfryer

Vrijdag 19 december 2014
Kantine open om 19.30 uur
Aanvang bingo 20.30 uur

Houd er rekening mee want Vol is vol

In Memoriam Bennie Muurmans
Dinsdagavond 9 december bereikte ons het droevige bericht dat Bennie Muurmans, slechts 27 jaar oud, door een noodlottig ongeval tijdens zijn werk om het leven is gekomen. Bennie was ruim 3 jaar lid van onze vereniging en al die tijd een vaste waarde voor ons 6e senioren elftal. Veel vrienden van hem speelden dan ook in dit team.
Afgelopen maandag is onder grote belangstelling afscheid genomen van Bennie.

Wij wensen zijn vriendin, ouders en overige familieleden heel veel sterkte toe om dit zware verlies te kunnen dragen

Nieuwjaarsreceptie 2015
De nieuwjaarsreceptie wordt komend jaar gehouden op zaterdag 3 januari.
Van 19.30 tot 21.00 uur heet het bestuur u van harte welkom. Na afloop van de receptie gaan we er nog een gezellig nieuwjaarsbal van maken.

We zouden het erg leuk vinden als we alle leden en sponsors mogen verwelkomen.

Jullie komen toch ook?

Bestuur GSBW

Trainingen
Dit is de laatste week dat er door de jeugd getraind word. De trainingen worden weer hervat vanaf maandag 5 januari.
Bennie Muurmans Bennie Muurmans