Kerstspeurtocht met winterbarbecue!

Lekker “uitwaaien” tijdens de kerstvakantie.

Organisatie- en evenementenbureau RoOt events organiseert op zondag 21 december een gezellige kerstspeurtocht op landgoed Nieuwkerk. Tijdens deze wandeling kun je genieten van de schitterende natuur die het landschap rijk is en zullen er mooie plekjes worden aangedaan. Uiteraard zal de vogelkijkhut niet ontbreken. Neem dan ook zeker een fotocamera en/of verrekijker mee.

De tocht zal worden gestart vanaf Klooster Nieuwkerk. D.m.v. het zoeken naar foto’s en deze te volgen, zal de route worden uitgestippeld. Echter staat vooral het wandelen centraal, de routebeschrijving d.m.v. foto’s is dus meer bijzaak en voor iedereen te doen. Om alles in goede banen te leiden en te “voorkomen” dat men verkeerd loopt, zullen er mountainbikers rondfietsen om, mocht u toch van de route afwijken, u weer op het juiste spoor te zetten. Uiteraard zal de route weer eindigen bij het Klooster, waar een heerlijke barbecue op u te wachten staat in de Boshut van het Klooster.

Bij de Boshut staan de vuurkorven al aan en zal op de achtergrond kerstmuziek uit de boxen klinken. Uiteraard zal ook de Kerstman de gelegenheid nemen om het gezelschap te bezoeken. Als u dan toch u fotocamera meeneemt, kunt u meteen met hem op de foto! Voor de kinderen liggen er kleurplaten klaar. Aangezien de Boshut een mooie maar oude/open schuur betreft, raden wij u aan zich warm aan te kleden.

Overzicht (tijden zijn richtlijnen):
14.00 – 14.30 : verzamelen & aanmelden
14.30 – 15.00 : start tocht
16.30 – 17.00 : einde tocht
17.30 – 19.30 : barbecue met eventuele uitloop

De kosten voor deze “lekkere” gezellige kerstwandeling zijn € 23,50 per persoon (volwassenen) en € 14,50 per kind (tot 12 jaar), exclusief drank. De tocht gaat door bij voldoende aanmelding van minimaal 30 volwassen personen. Betaald is opgegeven en is annulering daarna helaas niet meer mogelijk.

Wilt u ook lekker uitwaaien, genieten van de prachtige omgeving en ziet u een overheerlijke winter barbecue wel zitten? Meldt u zich dan vóór maandag 15 december aan via info@rootevents.nl. Vermeld in deze mail duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer, aantal volwassen deelnemers en aantal kinderen (tot 12 jaar). We zullen dan z.s.m. contact met u opnemen en alle overige informatie toesturen.

Indien u deelneemt aan de wandeling, verzoeken wij u wel vriendelijk respect te hebben voor de natuur. Neem daarom uw afval mee retour en blijf op de paden. Het is raadzaam om goede, stevige wandelschoenen aan te trekken en zich naar de weersomstandigheden te kleden.

Wilt u weten wat RoOt events voor uw feest of evenement kan betekenen neem dan contact met ons op. U vindt onze gegevens via de contactpagina van onze website. www.rootevents.nl. RoOt event brengt uw evenement tot bloei!
RoOt events wens u fijne feestdagen en een gelukkig en een fijn, gezond en gelukkig 2015.