CDA-kantine opent op vrijdag 7 maart voor iedereen uit Goirle en Riel

ingevoerd op 5-3-2014

Na carnaval is het tijd voor de opening van de CDA campagnekantine in de voormalige huisartsenpraktijk, Kerkstraat 10 Goirle. De officiële opening van de CDA-kantine is op vrijdagmiddag 7 maart om 16.30 uur. De opening vindt plaats tijdens een vrijmibo (vrijdagmiddagborrel), waarbij inwoners, ondernemers en andere belangstellenden vanaf 16.00 uur van harte welkom zijn.
 
De CDA-kantine is open voor iedereen die met de kandidaten van het CDA in gesprek wil over alles wat speelt in Goirle en Riel, de standpunten van het CDA Goirle Riel of andere zaken die u belangrijk vindt. In de kantine ligt ook allerhande informatie van het CDA, zoals het verkiezingsprogramma, de huis-aan-huis-folder en andere materialen.
 
De kantine is tot de gemeenteraadsverkiezingen ook nog vaker geopend. Zo is er ook op vrijdag 14 maart een vrijmibo. Ook op andere momenten is de kantine geopend. Mocht u voor een dichte deur staan of u vooraf een afspraak wilt maken, kunt u contact opnemen met campagneleider en kandidaat-raadslid Arnoud Strijbis via arnoudstrijbis@yahoo.com of telefonisch op (06) 46133286.