De eerste acht van het CDA Goirle Riel

ingevoerd op 27-2-2014

Van links naar rechts

Lijsttrekker Sjaak Sperber (60), sinds 2010 wethouder voor sociale zaken, welzijn en cultuur. Zijn doel is het leefbaar houden van onze dorpen.
Piet Poos (57) staat op plaats 7 is commissielid Ruimte. Piet staat in de politiek met het motto “mensen zijn belangrijker dan asfalt”.
Huidig raadslid Jeroen Hendrickx staat op plaats 6. Deze 39-jarige Rielenaar wil meer geld voor veelbelovende en nieuwe burgerinitiatieven met het Bruisfonds.
Nummer 5 Marije de Groot (66 Jaar) is fractievoorzitter. Haar ambitie: samen zelfvoorzienend oud worden en jong blijven in Goirle.
Onze jongste kandidaat is 25 jaar: Suzanne van Haaften op plaats 8. Zij wil zich inzetten voor een bruisend cultureel Goirle.
Norbert de Vries (65) staat op plaats 4. Hij wil zich inzetten voor goede zorg voor ouderen en gehandicapten, en voor snelle en adequate hulp aan jongeren. Hij heeft voorts bijzondere aandacht voor een bloeiend cultureel leven in onze gemeente.
De hoogste nieuwkomer (plaats 3) is Arnoud Strijbis. Deze 35-jarige Goirlenaar gaat voor politiek met lef en durf. Twee doelen (1) financiën op orde zonder lokale lastenverhoging en (2) kinderen kunnen veilig naar school en veilig spelen in hun buurt.
Fractielid Corné de Rooij (46) staat op plaats 2. Zijn inzet: Goirle lijft zelfstandig, jongeren moeten in onze dorpen kunnen blijven wonen, no nonsens beleid.