Eerste kieshuis in gemeente Goirle geopend

ingevoerd op 27-2-2014

In navolging van de kieshuizen en kieswinkels in de grote steden is de gemeente Goirle vanaf vrijdag 21 februari ook in het bezit van het eerste kieshuis. Lijst Riel Goirle heeft haar deuren geopend van het LRG Kieshuis aan de Veertels 5 in Riel. Alle inwoners van de gemeente zijn welkom om iedere vrijdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur vrijblijvend binnen lopen voor een kopje koffie, thee en voor een praatje.

“Laagdrempelige politiek staat bij LRG hoog in het vaandel. Onze leden zijn ook aanspreekbaar op straat, op de sportclub of op het schoolplein, maar met dit officiële LRG Kieshuis willen wij een signaal afgeven naar de inwoners van de gemeente Goirle.” Aldus Tim Appels, nummer twee op de kieslijst. “Zo zijn de mensen niet afhankelijk van een toevallig praatje op straat, maar stellen wij letterlijk de deuren open voor vragen, tips en opmerkingen waarmee wij de vertaalslag naar de gemeente kunnen maken.”  Vervolgt Tim zijn verhaal. “Ook na de verkiezingen in maart hopen wij dat de inwoners ons weten te vinden. Want juist na de verkiezingen begint het echte werk, dan gaan wij graag met zorg aan de slag.”
Liselotte Franssen – du Maine opent officieel het LRG kieshuis aan de Veertels 5 in Riel Liselotte Franssen – du Maine opent officieel het LRG kieshuis aan de Veertels 5 in Riel