Prachtige Afrikaanse klanken tijdens Carnavalsconcert Harmonie

ingevoerd op 24-2-2014

Een volle theaterzaal genoot op zaterdag 23 februari van het Carnavalsconcert “Op Safari met Jet en Arie” van de Koninklijke Harmonie “Oefening en Uitspanning”. Harmonieorkest en Slagwerkgroep hadden zich prachtig uitgedost en boden het publiek een gevarieerd programma met prachtige Afrikaanse klanken, carnavalskrakers en bekende meezingers.
Rode draad van de avond vormde het Gôolse stel, Jet en Arie, dat op zoek ging naar meer spanning in hun kleurloze leven. Deze rollen werden op humoristische wijze vertolkt door Judith van de Heijden en Roy van Gils. Mark van Amersfoort (bosjesman en gids) en Tom Bakker in de rol van Royke Donders maakten de ludieke sketches compleet. Aan het einde van de avond sloeg de heimwee toe en verlangde het stel weer met smart naar Gôol en naar de Gôolse Hermenie.
Na het concert bleef het nog lang gezellig in de foyer met karnavaleske klanken door het geweldige Carnavalsorkest Fiesta Servessa uit Berkel-Enschot.

Klik hier voor de fotogalerij van het carnavalsconcert. (http://www.rondjegoirle.nl/ph-8050-3-15641/foto/carnavalsconcert_harmonie_goirle.html?page=1)

harmonie 1 harmonie 1
harmonie 2 harmonie 2
harmonie 3 harmonie 3
harmonie 4 harmonie 4
harmonie 5 harmonie 5
harmonie 6 harmonie 6
harmonie 7 harmonie 7
harmonie 8 harmonie 8